Στις 12 Δεκεμβρίου αναμένεται να γίνει ο «γάμος της χρονιάς» καθώς ένα από τα πλέον αξιοζήλευτα ζευγάρια του εγχώριου τζετ σετ θα σφραγίσει με «χρυσό» στεφάνι τη σχέση του η οποία μετράει ήδη τρία χρόνια!

fg0 (1).jpg
Ο λόγος για τον 34χρονο Νικόλα Μαρτίνο και την 25χρονη Ελένη Προκοπίου, γόνοι πανίσχυρων εφοπλιστικών οικογενειών, οι οποίοι, σύμφωνα με το protothema.gr, θα παντρευτούν, όχι στο Λονδίνο όπου σπούδασαν- όπως ανέφεραν οι φήμες-, αλλά στην εκκλησία της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

fg2.jpg
Η δεξίωση θα γίνει στο πατρικό σπίτι της νύφης στη Γλυφάδα. Ήδη στην εφοπλιστική έπαυλη γίνονται όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για τη διαμόρφωση των χώρων και τον ανάλογο στολισμό ώστε εκείνη τη μέρα να είναι όλα παραμυθένια.

Ο πολυσυζητημένος γάμος θα είναι ανοιχτός ενώ θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς η λίστα των προσκεκλημένων περιλαμβάνει, όπως είναι φυσικό, όλη την αφρόκρεμα του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού λόμπι.

fg4.jpg
Όσοι γνωρίζουν τον Νίκο Μαρτίνο- ο οποίος εκτός από τα ναυτιλιακά deals ασχο��είται με το...γκολφ και το clubbing, ενώ ενίοτε εκτελεί και χρέη DJ- και την καλλονή Ελένη Προκοπίου, μιλούν για ένα ζευγάρι πολύ ταιριαστό αλλά και αχώριστο.

Τα τρία χρόνια της σχέσης τους συνήθιζαν να συχνάζουν σε κοσμικά στέκια της παραλιακής και του κέντρου, έκαναν εν πλω αποδράσεις σε κοσμοπολίτικα νησιά, όπως οι Σπέτσες και η Μύκονος, και ταξίδευαν σε κάθε γωνιά της γης ζώντας έντονα τις μέρες και τις νύχτες τους μακριά από από τα φώτα της δημοσιότητας.