​Για την συνύπαρξή τους στη σκηνή μιλούν ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Φωτεινή Δ��ρρα, λίγο πριν κάνουν πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο επί της λεωφόρου Συγγρού.

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μία ομάδα καλοκουρδισμένη, η δύναμη ενός προγράμματος έχει τις ρίζες της σε αυτό. Αν εμείς οι ίδιοι δεν περνάμε καλά, πώς μπορεί να διασκεδάσει ο κόσμος; Κάποια στιγμή θα φανεί! Ευτυχώς και φέτος είμαστε, πιστεύω, πολύ δυνατή ομάδα», λέει, στο ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real News», ο Αντώνης και πλέκει το εγκώμιο των συνεργατών του.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος υπόσχεται ότι «η ομάδα θα απογειώσει το κέφι και θα το εκστασιάσει», ενώ η Φωτεινή αναφέρει: «είμαστε μια ομάδα χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας κάποιον αντίπαλο, μόνο αποδέκτες. Ο βασικός αποδέκτης μας είναι ο κόσμος που θα μας εμπιστευτεί για την διασκέδασή του. Πραγματικά, η ιστορική συγκυρία είναι τόσο δύσκολη, που αισθάνομαι πόσο σημαντικός είναι αυτός ο ρόλος: παρηγορητικός, ενθαρρυντικός…».

Οι τρεις καλλιτέχνες συμφωνούν ότι η σύμπραξη ισχυρών δυνάμεων θα έπρεπε να εφαρμόζεται και σε άλλους τομείς, όπως η πολιτική. «Μακάρι να καταλάβαιναν οι πολιτικοί την στροφή που πρέπει να κάνουν. Να μπορούσαν να καταλάβουν τον λαό και να τον σεβαστούν. Να μιλήσουν λέγοντας αλήθειες, να πράξουν με την καρδιά τους, με ήθος και συνέπεια», λέει ο Αντώνης. «Στην πολιτική, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, δυστυχώς η μετριότητα είναι ο κανόνας και η ασυνέπεια μόνιμη. Τι να πω; Ας μας φυλάξει ο Θεός!», αναφέρει ο Χρήστος και η Φωτεινή επισημαίνει την ανάγκη να υπάρχει ομαδικότητα, η οποία να ξεκινά από τον λαό.

Σε ερώτηση για το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει, Αντώνης, Χρήστος και Φωτεινή αποκαλύπτουν ότι το «μενού» είναι πολύπλευρο, με σύμπραξη επί σκηνής και θα ικανοποιήσει το ευρύ κοινό.