​Μετωπική σύγκρουση με μεθυσμένο οδηγό είχαν οι γονείς γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού, με αποτέλεσμα ο πατέρας της να μείνει με μισό πρόσωπο και η μητέρα της με κινητικά προβλήματα! Σε συνέντευξή της, η ίδια περιγράφει πώς την επηρέασε το σοκαριστικό τροχαίο, που συνέβη όταν ήταν παιδί, ενώ παραδέχεται ότι κάποιες φορές κλαίει.

«Το να βλέπεις τον πατέρα σου με μισό πρόσωπο δεν ήταν και το πιο εύκολο. Μην ξεχνάς ότι σε όλα τα παραμυθάκια, ο όμορφος είναι πάντα ο καλός και ο άσχημος πάντα ο κακός. Την πρώτη φορά που στάθηκα απέναντί του σκέφτηκα “Θεέ μου, δηλαδή τώρα ο μπαμπάς μου έγινε κακός; Είναι με αυτά τα τέρατα;”. Πήγα και έκλαψα σε μια γωνία του νοσοκομείου για να μη δει, δεν ήθελα να με δει, ντρεπόμουν, ήμουν πολύ υπερήφανη. Αν και ήμουν μόλις 4 χρονών, τα θυμάμαι όλα», λέει, στο περιοδικό «People», η Mαριέλλα Σαββίδου.

Η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή ως Στάλω από την σειρά «Εθνική Ελλάδος» και τώρα συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής «Καλημερούδια», παραδέχεται ότι κάποιες φορές «λυγίζει» κι ας έχουν περάσει χρόνια από το ατύχημα.

«Έχω μια μάνα που είναι φοβερά εξωστρεφής και αυτό μου έχει δώσει πολλά. Και εγώ στενοχωριέμαι και κλαίω, δεν είμαι πάντα με το χαμόγελο. Όποτε όμως μου τύχει κάτι κακό, δεν ξέρω πως το μυαλό μου το κάνει αυτό, λέω τι τυχερή είμαι που μου συνέβη. Πάντως ναι, το ατύχημα με μεγάλωσε πολύ γρήγορα, με ανάγκασε να δω πράγματα που πριν δεν είχα καμία υποχρέωση να τα δω», συνεχίζει και, αναφερομένη στο πώς κατάφερε να ξεπεράσει τον «εφιάλτη», λέει: «έζησα με μια Γαλλίδα γυναίκα που μας πρόσεχε και που μου έδειξε μια άλλη κουλτούρα, έφερνε στο σπίτι γαλλικά κινούμενα σχέδια με κοινωνικά μηνύματα μέσα, όπως το bullying και ο ρατσισμός, πράγματα που δεν θα είχα την ευκαιρία τότε να δώ μέσα από τα δικά μας κινούμενα σχέδια».