Η Ζωή Λάσκαρη και η Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου έκαναν το μεγάλο ��ήμα και αποφάσισαν να ανέβουν μαζί στο σανίδι για πρώτη φορά.

Πρόκειται για μια συνάντηση πως ίσως να την περίμεναν καιρό. Η Ζωή Λάσκαρη συναντά θεατρικά την κόρη της στη σκηνή του πολυχώρου «Αθηναϊς» με το έργο «Νύφη Κουράγιο» του Νίκου Μουτσινά, όπου υποδύεται η μία την πεθερά και η άλλη τη νύφη.

Πως βλέπουν τα έμπειρα μάτια της σπουδαίας ηθοποιού τη Μαρία –Ελένη ως ηθοποιό; «Δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Είναι η πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο και ομολογώ πως πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ηθοποιός αν θέλει».
κσισ.jpg


Όσο για το ποια ανάμνηση από τα παιδικά χρόνια της κόρης της διατηρεί έντονα στη μνήμη της είπε: «Έχω στη μνήμη μου ένα διαβολοκόριτσο, μια ιέρεια της σκανδαλιάς που είχε από πολύ μικρή το αίσθημα της ανεξαρτησίας και της αυτονομίας. Εμένα μου άρεσε πολύ αυτό, όσο κι αν υπήρξαν οι αυτονόητες χαζοτιμωρίες…»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Μαρία – Ελένη λέγοντας: «Πάνω στη σκηνή είμαστε δυο ρόλοι. Το ότι είναι μάνα μου δεν αλλάζει τις ισορροπίες. Είναι το ίδιο όπως όταν κάποιο παιδί μπαίνει στην επιχείρηση του γονιού του. Χρειάζεσαι υπομονή και σύνεση».

Υπάρχει άραγε υγιής ανταγωνισμός μεταξύ τους; «Με τη μάνα σου δεν ανταγωνίζεσαι, εξελίσσεσαι…», είπε η Μαρία –Ελένη.