Η Τζόυς Ευεϊδη έκατσε αναπαυτικά στον καναπέ του "Join Us" και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ανάμεσα σε όσα είπε, ξεχώρισε η αποκάλυψή της για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

"Κάθε έξι μήνες πήγαινα και έπαιρνα άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Μπορεί να μην έχω ούτε 10 χρόνια την Ελληνική υπηκοότητα. Εγώ γεννήθηκα στον Καναδά. Οι γονείς μου ήδη ζούσαν στον Καναδά ως μετανάστες και είχαν ήδη Καναδική υπηκοότητα" είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: "Ο μπαμπάς μου πριν την Καναδική είχε Τουρκική υπηκοότητα επειδή ήταν από την Πόλη. Και αυτό το υπέροχο κράτος που... "δυο γαϊδάρων άχυρα"... του έλεγε ότι είναι Τούρκος υπήκοος και δεν μπορούσε να πάρει την ελληνική ιθαγένεια και λόγω του μπαμπά δεν μπορούσε ούτε η μάνα μου ούτε εγώ να την πάρω. Ο πατέρας μου πήγε στο συνήγορο του πολίτη και από εκεί ανακινήθηκε η ιστορία".

Όσο για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να ζει τον απόλυτο έρωτα με νεότερο άντρα, απάντησε: "Είναι παραφιλολογίες. Ψέμα μαύρο. Μαύρη μοναξιά.. σκυλιά και γάτες στη ζωή μου! Είμαι σε μια ηλικία που είναι λίγο άκομψο να συζητάω τα προσωπικά μου πια. Είναι λίγο αηδιαστικό γιατί δημιουργείται και εικόνα και δεν μου αρέσει πάρα πολύ. Δυστυχώς είμαι μόνη σαν το λεμόνι".