Την Ντένια Αγαλιάνου την γνωρίσαμε μέσα από το reality μοντέλων «Next Top Model», η Ελληνίδα καλλονή κυνήγησε το όνειρό της και κατάφερε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

λ1.jpg

Ζει μόνιμα στο Μεξικό και έχει καταφέρει να κερδίσει το θεατρόφιλο κοινό, αφού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες πρωταγωνίστριες του θεάτρου και της τηλεόρασης.

λ2.jpg

Η Ντένια παραχώρησε συνέντευξη στην Reallife μιλώντας για την επιτυχημένη της καριέρα ως μοντέλου και ηθοποιού στην όμορφη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

«Εργαζόμουν σε ένα πολύ καλό πρακτορείο στην Τουρκία και μια φίλη μου από τη Λετονία μου είπε ότι εργαζόταν στο Μεξικό με μεγάλη επιτυχία. Με ρώτησε λοιπόν, πως και δεν έχω βρεθεί ήδη εκεί, διότι πίστευε πως είναι η αγορά μου μιας και μοιάζω με Λατίνα».
λ3.jpg

Άρχισε να κάνει σημαντικές δουλειές στο χώρο του μόντελινγκ και της διαφήμισης και λίγο αργότερα ήρθε και η πρόταση για ένα ρόλο σε τηλεοπτική σειρά. «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και σε 8 μήνες τελειώνω το τρίτο έτος στην υποκριτική σε μια από τις καλύτερες σχολές του Μεξικού, λέει και προσθέτει: «Φυσικά δυσκολεύτηκα πολύ στην αρχή, γιατί έμαθα μόνη μου τη γλώσσα, αλλά τώρα πια είναι σαν την μητρική μου».

λ4.jpg


Η Ελληνίδα καλλονή έχει καταφέρει να μαγέψει το Μεξικό. Aυτό αποδεικνύου�� και οι λογαριασμοί της στα social media. Όταν ανεβάζει φωτογραφίες στο διαδίκτυο τα Like πέφτουν βροχή…