Μπορεί να έχει χαθεί το τελευταίο διάστημα από την showbiz αλλά, όπως υποστηρίζει, βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη και δημιουργική φάση της ζωής του.

Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδάκη ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο «Λοιπόν» και μίλησε ��ια την ασχολία του με την αγιογραφία.

9737_NIKOS_PAPADAKIS_15122014.jpg
«Κατάγομαι από οικογένεια κληρικών, οπότε είχα από μικρό παιδάκι επαφή με την εκκλησία. Έβλεπα τους παππούδες μου και είχα πάντα αγάπη προς την εκκλησία. Πήγαινα στα μοναστήρια, βοηθούσα τον παπά του χωριού όταν ήμουν μικρός, αλλά και μεγάλος που ήμουν. Μου αρέσει η θρησκεία μας και κάποια στιγμή άρχισα να ζωγραφίζω. Αργότερα ήρθε στη ζωή μου ο Βασίλης Φωτόπουλος, που ουσιαστικά εκείνος με μύησε στο χώρο της τέχνης» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος έκανε καριέρα τόσο στο χώρο του modeling όσο και στην τηλεόραση αποκάλυψε επίσης πως στο παρελθόν σκέφτηκε να γίνει... παπάς!

«Κάποια στιγμή, πολύ παλιά, είχα πάει στο Άγιο Όρος και η εικόνα που είχα από παιδάκι με τη θρησκεία ήταν πολύ κοντά σε εμένα. Πάντα ήμουν κοντά στη θρησκεία και την εκκλησία, οπότε ήταν φυσιολογικό, έτσι ήταν στο DNA, όλοι οι παππούδες όσο πίσω κι αν κοιτούσα, ήταν όλοι ιερείς. Ναι, το σκέφτηκα να γίνω παπάς, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα, φαίνεται… Μπορεί και να μην είναι ποτέ, να είμαι με έναν άλλο τρόπο στην εκκλησία, αυτόν της αγιογραφίας. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν κληρικός, κάποια στιγμή ήταν επίτροπος στην εκκλησία».