​Μαζί στη σκηνή και, μάλιστα, σε ερωτικές σκηνές, πρωταγωνιστούν Έλληνες ηθοποιοί οι οποίοι στο παρελθόν ήταν ζευγάρι!

Στην παράσταση «Bam Bam» συνυπάρχουν, περίπου δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ο Νίκος Αναδιώτης και η Χριστίνα Παππά, που μίλησαν για το πώς νιώθουν με την συνύπαρξή τους.

3333_PAPA_1672009 (1024x977).jpg
(Οι δύο ηθοποιοί σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους)

«Όταν μία σχέση έχει κάνει τον κύκλ�� της και δεν τρέφεις άσχημα αισθήματα για τον άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή σου, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχετε καλά σχέσεις... Όλοι οι άντρες με τους οποίους είχα σχέση, με κάποιον τρόπο, υπάρχουν στη ζωή μου. Με τον Νίκο, τώρα που συνεργαζόμαστε, κάνουμε και παρέα, έχω γνωρίσει και τη γυναίκα του, που είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι, και περνάμε πολύ ωραία όλοι μαζί. Όταν κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή μου, κλείνει. Το αφήνω πίσω μου και προχωράω μπροστά», λέει, στο περιοδικό «Ok!», η ηθοποιός.

154794.jpg
(Η Χριστίνα και ο Νίκος σε μία από τις φωτογραφίες για το περιοδικό)

Συμφωνώντας μαζί της, στην ίδια συνέντευξη, ο Νίκος τονίζει πως, ούτε ο ίδιος, ούτε και η σύζυγός του, έχουν πρόβλημα που συνεργάζεται με την πρώην του.

Όσο για τις ερωτικές σκηνές;
«Δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου! Ίσως δυσκολευόμασταν αν νιώθαμε ενοχικά, αν υπήρχε, δηλαδή, κάτι παραπάνω μεταξύ μας», επισημαίνει η Χριστίνα, ενώ ο Νίκος παραδέχεται ότι αυτές οι σκηνές ήταν οι πιο… εύκολες!