​Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε πρόσφατα κατά την διάρκεια επαγγελματικής της δουλειάς, μίλησε η Βίκυ Κάβουρα.

Η ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχληση της, λέγοντας:

«Αυτό είναι το bullying που δεχόμαστε κάποιες γυναίκες. Και βέβαια έχω δεχτεί. Και πολύ πρόσφατα κιόλας! Ήταν πολύ άσχημο, και επειδή είμαι λίγο αγόρι το σταμάτησα για να μην…»

1471_VIKI_KAVOYRA_09112015.jpg
Όπως εξήγησε, «είχα επιλεγεί για έναν ρόλο και αφού δεν δεχόμουν τα ωραία κομπλιμέντα του κυρίου, δεν πληρωνόμουν κιόλας. Κάποια στιγμή, του είπα ότι πρέπει να πληρωθώ. Δεν μπορώ καθόλου να το συζητάω αυτό. Χαλιέμαι πάρα πολύ! Είδες που λένε ότι κάποιοι ηθοποιοί είναι στριμμένοι; Εγώ δεν πιστεύω τελικά ότι είναι στριμμένοι, αλλά ότι έχουν περάσει πάρα πολλά! Τώρα το καταλαβαίνω».

4847_VIKI_KAVOYRA_13102015.jpg

Στη συνέχεια, εξήγησε και τον λόγο που αποχώρησε πρόσφατα από την μουσική κωμωδία «Τριπλοπενιές», σε σκηνοθεσία Μπέσυς Μάλφα:

«Είναι πολύ πρόσφατο. Δεν θέλω να το συζητήσουμε πολύ. Δεν έχει να κάνει με την Μπέσυ και με κανέναν συνάδελφο. Στεναχωριέμαι γιατί εκτέθηκα προς αυτούς, αλλά υπήρχε πραγματικά σοβαρός λόγος που αποχώρησα».

Παράλληλα, απάντησε για ακόμα μια φορά, στα δημοσιεύματα που την ήθελαν το νέο αμόρε του πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου:

«Τι να πω καλέ, δεν ισχύει τίποτα. Τρελάθηκα όταν το άκουσα! Καμία σχέση!Μικρή πίστευα πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Τελικά αυτό δεν ισχύει. Κοιτούσα τηλεόραση και ξαφνικά άκουσα το όνομα μου. Καμία σχέση…!».

9665_VIKI_KAVOYRA_2092015.jpg
Πως αντέδρασε; «Στην αρχή τα έβαψα λίγο μαύρα γιατί σκέφτηκα τι θα λέει ο κόσμος για μένα, και μετά σκέφτηκα ότι είναι αστείο. Με πείραξε για το τι θα πουν ο μπαμπάς και η μαμά μου μόλις το διαβάσουν. Με πήρε όμως τηλέφωνο ο μπαμπάς μου και μου είπε γελώντας: “αυτά δεν τα βλέπω!”».

Τέλος, δεν έκρυψε ότι συνάδελφος της έχει… «ερεθιστεί» κατά την διάρκεια σεξουαλικής σκηνής, την περίοδο που ακόμα φοιτούσε σε σχολή υποκριτικής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.