Συγκλονίζει η αποκάλυψη γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού πως αρκετές φορές σκέφτηκε να αυτοκτονήσει.

«Πολλές φορές σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Με σταμάτησε, όμως, καταρχήν το παιδί και η εγγονή μου κι αν θες η αμαρτία αυτής της πράξης. Έλεγα ότι αυτό είναι για τους δειλούς και όχι για τους γενναίους σαν κι εμένα. Οι γενναίοι σηκώνονται στα πόδια τους και προχωρούν. Την αυτοκτονία την θεωρώ υποχώρηση» εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Σαμιωτάκη σε συνέντευξή της στο «Yes».

Η ηθοποιός που την απολαμβάναμε σε πολλές ταινίες ως μητέρα του Στάθη Ψάλτη, είπε πως αυτές οι άσχημες σκέψεις άρχισαν να στοιχειώνουν το μυαλό της, όταν έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της και ηθοποιός Σπύρος Καλογήρου:

«Ο θάνατός του με οδήγησε στην κατάθλιψη, ναι. Είχα κλειστεί στον Ωρωπό, στον επίγειο παράδεισο των 8,5 στρεμμάτων που δημιουργήσαμε και ζούσαμε με τον Σπύρο. Ήμουν συνέχεια στο δωμάτιό μου, δεν άφηνα ούτε την κοπέλα που με φρόντιζε να μπει και της έλεγα να κλείσει το φως. Δεν ήθελα να βλέπω ούτε τον γιο μου ούτε και την εγγονή μου» είπε και συνέχισε:

«Στην κάμαρά μου έχω τις πιο αγαπημένες του φωτογραφίες και τον βλέπω. Το ρολόι είναι σταματημένο την ώρα που πέθανε ο Σπύρος και έχω τη ρόμπα του κρεμασμένη εκεί που την άφηνε. Έχω κάνει το δωμάτιό του σαν μουσείο. Χαίρομαι, όμως, γιατί δεν αφήσαμε κανένα κενό ανάμεσά μας. Δείχναμε την αγάπη μας, εκείνος με τα ποιήματά του κι εγώ με τις πράξεις μου».