​Ένα απίστευτο γαϊτανάκι ερωτημάτων πυροδότησε η on air ομολογία του Τσάρλι Σιν ότι πάσχει από AIDS: εκτός από κάποιες από τις περιστασιακές συντρόφους του, στο «μικροσκόπιο» για το αν έχουν τον HIV μπήκαν οι πρώην σύζυγοί του και τα τέσσερα παιδιά του!

Ο 50χρονος σταρ υπήρξε παντρεμένος, από το 2002 έως το 2006, με την Ντενίζ Ρίτσαρντς με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά και χώρισαν το 2006, ενώ στη συνέχεια, από το 2008 και μέχρι το 2011, ήταν με την Μπρουκ Μιούλερ, με την οποία απέκτησε δίδυμα με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Banner_8689.jpg
(O Tσάρλι Σιν με την Ντε��ίζ Ρίτσαρντς και τις κόρες τους)

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν διαγνώστηκε με τον ιό, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ο Τσάρλι Σιν ενημέρωσε τις δύο πρώην συζύγους του.

«Η Μπρουκ δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα από συγγενείς και φίλους. Τους καθησύχασε όλους επιβεβαιώνοντας ότι, τόσο η ίδια, όσο και τα δύο αγόρια της, δεν έχουν τον HIV», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μιούλερ, στο «Us Weekly».

brooke_mueller_kids.jpg
(Η Μπρουκ Μιούλερ με τα δίδυμα που απέκτησε με τον ηθοποιό)

Δημοσιεύματα ήθελαν την 38χρονη να… ξεσπά εναντίον του πρώην συζύγου της και να υποστηρίζει ότι την μόλυνε εσκεμμένα με ��ον ιό, κάτι το οποίο, όπως τόνισε ο εκπρόσωπός της, δεν ισχύει.

Στο μεταξύ, αν και ο ηθοποιός δεν είχε επαφές με την Ντενίζ Ρίτσαρντς όταν διαγνώστηκε με τον ΗΙV, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, η πρώην σύζυγος φέρεται ότι γνώριζε τα πάντα, ενώ οι εξετάσεις για τον HIV στις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο κόρες τους, η 11χρονη Σαμ και η 10χρονη Λόλα, βγήκαν αρνητικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τον Τσάρλι Σιν για AIDS, ναρκωτικά, αλκοόλ και εκβιασμούς!

- ΔΕΙΤΕ πώς αντέδρασαν οι πρώην του Τσάρλι Σιν μόλις ανακοίνωσε ότι έχει AIDS!