Ένα απίστευτο θρίλερ είναι σε εξέλιξη μετά την παραδοχή του Τσάρλι Σιν ότι πάσχει από AIDS εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια: πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν ο ηθοποιός έχει μεταδώσει τον ιό σε κάποια από τις πολλές παρτενέρ του, ενώ δύο από αυτές σχολίασαν δημόσια την ομολογία του.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο 50χρονος ηθοποιός επιβεβαίωσε τις φήμες ότι πάσχει από AIDS με μία σοκαριστική δημόσια απολογία σε τηλεοπτική εκπομπή. Αν και ο ίδιος τόνισε ότι φορούσε πάντα προφυλακτικό, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι κάποιες φορές δεν το έκανε, με αποτέλεσμα να απειλεί την υγεία των παρτενέρ του, οι οποίες δεν γνώριζαν ότι είναι οροθετικός.

charliesheenNatalieKenly.jpg
(O ηθοποιός με την Νάταλι Κένλι)

«Δεν έχω τον ιό HIV», είπε, στο περιοδικό «People», μία από τις πρώην συντρόφους του Τσάρλι Σιν, η Νάταλι Κένλι και έπλεξε το εγκώμιό του. «Ο Τσάρλι δεν είναι τέρας! Είναι ένας καλός άνδρας και νιώθω τυχερή που μοιράστηκα χρόνο μαζί του», είπε η 29χρονη και εμφανίστηκε σίγουρη ότι ο ηθοποιός δεν έχει μολύνει άλλους ανθρώπους με τον ιό: «σέβεται την ανθρώπινη ύπαρξη και νοιάζεται για τους άλλους. Δεν θα έβαζε ποτέ γυναίκες σε κίνδυνο!».

image-1-for-royal-wedding-kate-middleton-s-spoof-appearance-in-nuts-gallery-757142773.jpg
(Η Μπρι Όλσον και ο Τσάρλι Σιν)

Μέσω των social media, μία άλλη πρώην σύντροφος του Τσάρλι Σιν, η Μπρι Όλσoν, αποκάλυψε ότι υπεβλήθη σε εξετάσεις δύο φορές, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι δεν έχει AIDS. «Υπάρχουν φήμες και δεν ξέρω κάτι περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους. Πήγα στον γυναικολόγο τουλάχιστον μία φορά από τότε που χωρίσαμε και πάντα ελέγχω αν είμαι “καθαρή”», έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Twitter, η νεαρή πορνοσταρ.