​Η δήλωση που έκανε πριν από λίγες μέρες η Χρυσάνθη Κιτσινέλη, πως τα πόδια της Μαρίας Κορινθίου είναι "παχιά" ήταν αρκετή για να κάνει την Βάνα Μπάρμπα έξω φρενών.

«Μερικές φορές στα πάνελ, το ξέρουμε καλά υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι απλά γεμίζουν χώρο. Τώρα όμως έχει παραγίνει το κακό. Χρειάζεται μία ευγένεια. Πρέπει να μάθουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης ότι έχουν μία ευθύνη και πως τους παρακολουθεί ο κόσμος. Δεν είναι το σπίτι τους. Δεν τους ανήκει η τηλεόραση και δεν ντρέπομαι να το πω πως έτσι καταλήγουν ηλίθιοι. Η άλλη κάθεται, ξύνει το μαλλί της και λέει παραδείγματος χάρην “Η Ζήνα κάνει αυτό, εκείνο, το άλλο” μα ποια είσαι εσύ που θα μιλήσεις έτσι» είπε φανερά εκνευρισμένη η ηθοποιός στην εκπομ��ή «Αλήθειες με τη Ζήνα», και συνέχισε:

«Όταν κάθεσαι στα πάνελ και τσαλαπατάς ανθρώπους στην πραγματικότητα είναι σαν να τσαλαπατάς τον εαυτό σου και τις δικές σου αξίες. Καταλήγεις στη χυδαιότητα και τη βλακεία μόνο και μόνο για να φανείς. Όμως αυτό δεν ξέρεις πόσο κακό μπορεί να κάνει, στον οποιοδήποτε. Αυτό δεν κάνει κακό στην Μαρία και στην κάθε Μαρία αλλά η βλακεία και η ιδιοτέλεια κάνει κακό στον ίδιο και στην εκπομπή».

Η Βάνα δεν δίστασε να εκφράσει και την δυσαρέσκειά της για κάποιες εκπομπές αλλά και για τους ανθρώπους που τις πλαισιώνουν.

«Νομίζω πως οι άνθρωποι που έχουν μπει τώρα στην τηλεόραση δεν έχουν καμία σχέση με το τηλεοπτικό κοινό. Έχουν πλέον χάσει την μπάλα. Μερικές φορές στην προσπάθειά τους να φαίνονται χα��ούμενοι γίνονται χαζοχαρούμενοι. Ας πούμε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου έχουν πραγματικά χιούμορ και χαίρεσαι να τους βλέπεις. Κάποιες άλλες όμως σε πιέζουν να γελάσεις κάνοντας βλακείες και σαχλαμάρες».