​Για την επικείμενη βάφτιση της μόλις πέντε μηνών κόρης της Μπιάνκα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Καγιά.

«Μακάρι να καταφέρουμε να την κάνουμε την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Αλλιώς το ερχόμενο φθινόπωρο. Πάντως, πιστεύω ότι θα γίνει κάτι πιο ανοιχτό, όχι σε τόσο στενό κύκλο όπως ο γάμος μας. Γενικά όμως σε αυτά τα θέματα ως άνθρωπος είμαι πολύ μαζεμένη, δεν μου αρέσουν οι πολύ ανοιχτές γιορτές και εκδηλώσεις» εξομολογήθηκε το μοντέλο.

Η ίδια, αν και πρόσφατα έγινε μανούλα, δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει και άλλο παιδί στο μέλλον.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη! Προς Θεού δεν είμαι αρνητική, αλλά δεν είναι κάτι που αυτή τη στιγμή το σχεδιάζω και το σκέφτομαι. Είμαστε ήδη 5 άτομα (σ.σ: ο Ηλιάς Κρασσάς έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του) στο σπίτι και ακόμη δεν έχουμε ισορροπήσει 100% μετά τον ερχομό της Μπιάνκα» τόνισε το μοντέλο.

Η Βίκυ αναφέρθηκε και στην εικοσαετή επαγγελματική της πορεία, αποκαλύπτοντας ποιος σούπερ σταρ της μόδας ήταν ιδιόρρυθμος στην συμπεριφορά του. «Ο Τζον Γκαλιάνο ήταν νευρικός και απότομος στις επιδείξεις του. Οι ιδιοφυΐες, γιατί ο συγκεκριμένος ήταν και είναι μια ιδιοφυΐα της μόδας, έχουν τις δύσκολες πλευρές τους. Ωστόσο, έχω και πολύ καλές στιγμές» παραδέχτηκε το μοντέλο, ενώ δήλωσε πως δεν ήταν λίγες οι φορές στο εξωτερικό που ένιωσε την απόρριψη στο ζενίθ.

«Άλλοι μου έλεγαν κατάμουτρα “δεν μας κάνεις, φύγε”, κάποιοι άλλοι “έχεις πολύ μικρό στήθος και δεν μας κάνεις”. Ήταν μια κατάσταση όπου μέχρι να την συνειδητοποιήσεις σε πιάνει κατήφεια. Τότε είχα λυσσάξει να τα καταφέρω και το είχα πάρει πολύ ζεστά το θέμα του εξωτερικού. Μέσα μου ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία» ανέφερε χαρακτηριστικά.