Όλα τα μυστικά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ για την ανατροφή των έξι παιδιών τους αποκαλύπτει πρώην νταντά του ζευγαριού, παρομοιάζοντας το σπίτι τους με… κοινότητα των χίπις!

«Είναι πολύ αντισυμβατικοί γονείς γιατί η Αντζελίνα δεν πιστεύει στους κανόνες. Θέλουν τα παιδιά τους να έχουν απόλυτη ελευθερία λόγου και κινήσεων, κάτι το οποίο δεν έχει πάντα καλά αποτελέσματα», λέει, στο περιοδικό «Star», η νταντά.

2014-06-04-angelina-jolie-and-kids.png

Σύμφωνα με την ίδια, ο 14χρονος Μάντοξ, ο 12χρονος Παξ, η 10χρονη Ζαχάρα, η 9χρονη Σιλό και τα 7χρονα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ, ΔΕΝ πάνε στο σχολείο, αλλά διδάσκονται στο σπίτι από ομάδα καθηγητών, ενώ είναι ελεύθερα να επιλέξουν ποιο μάθημα θα κάνουν!

FeaturesBrangelinaWeddingwithKidsPictureKaitlyn.jpg

Και μπορεί στη μάθηση να έχουν το δικαίωμα επιλογής, τα έξι παιδιά του ζευγαριού, όμως, πηγαίνουν ανελλιπώς, όλα τους, σε ψυχολόγο!

1378663741_angelina-jolie-kids-aquarium_2-copy (1024x773).jpg

«Ο Μπραντ είναι αυτός που ξυπνάει πρώτος και του αρέσει να φτιάχνει πρωινό για όλους. Ακολουθούν τα παιδιά και τελευταία σηκώνεται από το κρεβάτι η Αντζελίνα», συνεχίζει η πρώην υπάλληλος, προσθέτοντας ότι σύσσωμη η οικογένεια επισκέπτεται εκκλησίες διαφόρων θρησκευμάτων, καθώς το ζευγάρι θέλει τα παιδιά του να διαμορφώσουν από μόνα τους τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

article-2642530-1E4A593500000578-239_634x570.jpg

Οι νταντάδες, πάντως, έχουν κανόνες που πρέπει να τηρούν απαρέγκλιτα: πρώτον, να κρατούν το στόμα τους κλειστό και, δεύτερον, να βρίσκονται σε απόσταση κατά τις οικογενειακές εξόδους, ώστε οι παπαράτσι να μην τις απαθανατίζουν και να δίνεται η αίσθηση ��ως οι δύο ηθοποιοί μεριμνούν μόνοι τους για τα παιδιά τους!