​Τα γενέθλια της κόρης τους Αναστασίας και του γιου τους Αλέξανδρου γιόρτασαν μαζί, Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς.

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι στο «Balux», αφιερωμένο στην 7χρονη κόρη τους (που ήρθε στον κόσμο στις 2 Νοεμβρίου 2008), και στον τεσσάρων ετών γιο τους (που γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2011).

161115084018_8242.jpg
Όπως θα δείτε και στο video, Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς έφτασαν χωριστά στον χώρο του πάρτι, καθώς ο τραγουδιστής ήρθε κατευθείαν από το αεροδρόμιο (μιας και εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης "Stage Live"), ενώ η Κάτια έφτασε μαζί με τα τρία τους παιδιά.

«Το παρών» στα γενέθλια έδωσε και η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Καραμανλή, μαζί με τα δυο τους παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε και το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, λέγοντας πως:

«Η κόρη του Κώστα Καραμανλή, η Αλίκη, είναι φαν του Ρουβά όπως πολλά κοριτσάκια. Είπε κάποια στιγμή στον πατέρα της, πως θέλει μια έκπληξη με τον Ρουβά. Να ξέρετε πως ο Κώστας Καραμανλής είναι πολύ κοντά στα παιδιά συγκριτικά με την Νατάσα, γιατί έχει περισσότερο κενό χρόνο. Η Νατάσα δουλεύει πάρα πολύ από το πρωί μέχρι το βράδυ, επειδή η γυναίκα είναι ογκολόγος. Το καλοκαίρι που έγινε το video clip του Ρουβά στην Τήνο, έτυχε η Αλίκη να φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι στην Τήνο όπου ήταν ο Ρουβάς και γνωρίστηκαν εκεί. Και πήγε η μικρή και είπε σας θαυμάζω κτλ. Από την στιγμή λοιπόν που γνωρίστηκαν στην Τήνο (η μικρή του Καραμανλή με τον Ρουβά), τους κάλεσαν προφανώς στα γενέθλια και πήγε η Νατάσα με τα παιδιά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.