Την ώρα που σχεδόν όλοι οι Έλληνες και ξένοι celebrities έχουν το μυαλό τους και την καρδιά τους ��το Παρίσι, στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης μέσω των social media, ο Ρόμπ Λόου έφαγε «κράξιμο» από τους followers του για τα σχόλια που έγραψε στο twitter μετά την ομιλία του Γάλλου προέδρου Ολάντ για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη γαλλική πρωτεύουσα.

spl1007967_003.jpg
Ο 51χρονος σταρ που έχει κερδίσει «Χρυσή Σφαίρα Α΄Ανδρικού ρόλου» για την ταινία «Δυτική Πτέρυγα» (ενώ έχει υπάρξει πολλές φορές στο παρελθόν υποψήφιος και για άλλες Χρυσές Σφαίρες όπως και για βραβείο ΕΜΜΥ), έγραψε στο twitter όταν ο Γάλλος πρόεδρος ανακοίνωσε το κλείσιμο των συνόρων της Γαλλίας και την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης: «Η αυτή είναι μία πολύ κακή μετάφραση μιας σημαντικής ομιλίας ή είναι μια πολύ κακή ομιλία».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ω, ΤΩΡΑ η Γαλλία κλείνει τα σύνορά της», αφήνοντας να εννοηθεί ότι εάν αυτό είχε γίνει νωρίτερα, θα είχαν αποτραπεί οι τρομοκρατικές επιθέσεις.

image.jpg

image (1).jpg


Όταν οι χρήστες του twitter είδαν τα σχόλια αυτά, τον αποδοκίμασαν λέγοντας: «Αηδιαστικό! Είχες μία ευκαιρία να εκφράσεις τα συλλυπητήρια σου για τα δεινά του γαλλικου λαού. Αντ’ αυτού εσύ τα βάζεις με τον κόσμο», έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά.

image (2).jpg

Πολλοί τον χαρακτήρισαν «άκαρδο», «απαίσιο ανθρώπινο ον» και «προσβλητικό».

Αργότερα ο ίδιος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας πως έχει ζήσει στο Παρίσι και η είδηση των επιθέσεων τον συγκλόνισαν.