​Το κλίμα φόβου που ελλοχεύει στις καρδιές πολλών ανθρώπων, μετά τα φρικιαστικά τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, περιγράφει Έλληνας τραγουδιστής, χωρίς να κρύβει ότι και ο ίδιος νιώθει έτσι!

«Καλημέρα... (σχήμα λόγου). Διαβάζω εδώ και ώρες όλα αυτά που συνέβησαν εχθές σε μια από τις μεγαλύτερες, ωραιότερες και ισχυρότερες πρωτεύουσες του κόσμου και δεν το χωράει το μυαλό μου. Ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι αρχίζω να φοβάμαι να κυκλοφορήσω έξω, φοβάμαι να βγω να διασκεδάσω ένα βράδυ, όπως όλος ο κόσμος χθες βράδυ στο Παρίσι, είτε μόνος, είτε -πολύ περισσότερο- με την οικογένεια μου, φοβάμαι να μπω σε αεροπλάνο, κάτι που λόγω δουλειάς συμβαίνει τακτικά. Νιώθω ανασφάλεια να ζήσω τη ζωή μου όπως έχω μάθει από τη μέρα που γεννήθηκα, όπως θεωρώ αυτονόητο», γράφει, στη σελίδα του στο Facebook, ο Χάρης Βαρθακούρης.

Και ο τραγουδιστής, γιος του Γιάννη Πάριου και πατέρας δύο παιδιών, συνεχίζει: «είναι φρικτό συναίσθημα να ζούμε υπό το καθεστώς του φόβου, της τρομοκρατίας και της συνεχούς απειλής για τη ζωή μας και των γύρω μας. Το διάβασα πολλές φορές σήμερα και το ασπάζομαι: Δυστυχώς, ξημέρωσε μια νέα μέρα στην Ευρώπη. Μια τραγική μέρα. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες που εχθές έχασαν, πολύ άδικα και άσκοπα, δικούς τους ανθρώπους, έστω κι αν δεν θα το διαβάσουν ποτέ αυτό. Άντε να πεις τώρα “και η ζωή συνεχίζεται”»...

ρ78ρ6.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- «Πάγωσαν» από το αιματοκύλισμα και οι celebrities – ΔΕΙΤΕ τα μηνύματά τους!