Για την ταινία «By the Sea» και τις ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ, μίλησε η Αντζελίνα Τζολί στο «Entertainment Weekly» λίγο μετά την κοινή συναισθηματική συνέντευξη του ζευγαριού στο «The Today Show» που χτύπησε 68% στην τηλεθέαση.

Για δεύτερη φορά, μετά το «Unbroken», η 40χρονη σταρ βρέθηκε στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο η σκηνοθέτης, αλλά ήταν επίσης η σεναριογράφος, η παραγωγός και η πρωταγωνίστρια της ταινίας μαζί με τον άντρα της ζωής της.

ty3.jpg
Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, ένιωσε αρκετές φορές αμήχανα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, ειδικά την ώρα των πιο hot σκηνών.

«Είναι το πιο παράξενο πράγμα στον κόσμο, να είσαι γυμνή, βυθισμένη σε μια μπανιέρα, με ένα iPad να σου δείχνει τις λήψεις έξω από το μπάνιο και με τον σύζυγό σου να στέκεται στην πόρτα ενώ εσύ τον σκηνοθετείς δίνοντάς του οδηγίες για το πώς να μπει μέσα και να σου κάνει έρωτα. Και όλα αυτά μπροστά σε ένα σωρό άλλους άνδρες με κάμερες. Οι ερωτικές σκηνές είναι έτσι κι αλλιώς περίεργες, αλλά φαντάσου όταν κάνεις μια τέτοια σκηνή με κάποιον με τον οποίο και στην πραγματικότητα κάνετε σεξ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Brad-Pitt-and-Angelina-Jolie.jpg«Ο μόνος τρόπος να το φέρο��με εις πέρας» πρόσθεσε « ήταν να μιλήσουμε πρώτα μεταξύ μας για τον παραλογισμό όλης αυτής της κατάστασης και να σιγουρευτούμε ότι κανείς από τους δυο δεν ένιωθε αμήχανα. Κάναμε όσο περισσότερα αστεία μπορούσαμε..»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: Ματιές όλο έρωτα και αγκαλιές στη προβολή της νέας τους ταινίας