Το ότι έχει βγάλει χρήματα από την δουλειά της, αλλά αγόρασε δύο σπίτια και, πλέον, δεν έχει μετρητά, εξομολογείται γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός!

«Έχω βγάλει χρήματα, αλλά έκανα τη βλακεία να αγοράσω ένα σπίτι εδώ και ένα στην Αίγινα, τα οποία αποπλήρωσα κιόλας γιατί δεν θέλω να χρωστάω. Οπότε δεν έχω καθόλου μετρητά, ενώ πληρώνω και τον ΕΝΦΙΑ. Δεν μπορώ να σταματήσω να δουλεύω γιατί μεγάλωσα και εγώ με αυτό το μικροαστικό όνειρο ότι για κάποιο λόγο πρέπει να αποκτήσω δικό μου σπίτι. Να σας πω κάτι. Είναι μεγάλη ��πάτη, μεγάλη πανίδα, γιατί όλοι θα πεθάνουμε, οπότε δεν υπάρχει κανένα νόημα να έχεις ένα σπίτι!», λέει, στο περιοδικό «Εγώ Weekly», η Σμαράγδα Καρύδη.

Και συνεχίζει: «δεν έχει σημασία. Δεν τα κλαίω. Έζησα ωραία, έβγαλα χρήματα, δεν είμαι μίζερη ούτε τώρα. Δεν έχω ιδιαίτερες υποχρεώσεις. Είχα επίσης και την άλλη μικροαστική φιλοσοφία του “μη χρωστάς”, οπότε μόλις ήρθε η κρίση, αντί να βγάλω τα χρήματα μου στο Eξωτ��ρικό, προτίμησα να αποπληρώσω τα σπίτια μου. Όμως δεν παραπονιέμαι. Ακόμα και αν τα χρήματα που παίρνω τα είναι κάτω από τα μισά σε σχέση με το παρελθόν, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, είμαι καλά».