​Συμβαίνουν αυτά στις εκπομπές, ακόμα και στις… μαγνητοσκοπημένες: τετ α τετ με πρώην φίλο της είχε σε τηλεοπτικό πλατό η Δέσποινα Βανδή, με την κάμερα να καταγράφει την αντίδρασή της!

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα του «Celebrity Game Night», το βράδυ της Πέμπτης, εκπομπή στην οποία παίζει μουσική με την μπάντα του ο Τόνι Κονταξάκης.

collagevandi1.jpg
(Δέσποινα και Τόνι στις... παλιές καλές εποχές τους, το 2006 και το 2008)

Αν και η Δέσποινα και ο Τόνι είναι κουμπάροι (η τραγουδίστρια έχει βαπτίσει το γιο του συνθέτη) και υπήρξαν συνεργάτες και στενοί φίλοι από το 1996 και έως το 2000. Ωστόσο, πριν από περίπου 14 χρόνια (από τη σεζόν τέλη του 2000 – αρχές του 2001) οι σχέσεις τους άρχισαν να μπαίνουν στον «πάγο», καθώς η Δέσποινα δεν φαίνεται να πήρε με καλό μάτι την απόφαση του Τόνι να συνεργαστεί σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με τον Σάκη Ρουβά.

6402_DESPINA_VANDI_TONI_KONTAXAKIS_29112010 (951x1024).jpg
(Μαζί και στις κοσμικές εκδηλώσεις)

Σταδιακά, οι πάλαι ποτέ συνεργάτες και φίλοι άρχισαν να απομακρύνονται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία τρία χρόνια, οι σχέσεις τους διακόπηκαν οριστικά και δεν έχουν ανταλλάξει ούτε κουβέντα!

Όταν η Σμαράγδα Καρύδη παρουσίασε τον Τόνι Κονταξάκη, η Δέσποινα δεν χειροκρότησε ούτε καν για τους τύπους, αντίδραση που μιμήθηκε και ο «κολλητός» της, Παντελής Καναράκης, ο οποίος καθόταν δίπλα της! Στη συνέχεια, δε, η κάμερα έκανε κοντινό στο πρόσωπο της τραγουδίστριας, όπου η αμηχανία ήταν κάτι παραπάνω από φανερή!

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση της Δέσποινας στην παρουσία του Τόνι