Για την απόφασή της να ανέβει πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι μίλησε η Καίτη Γαρμπή, ενώ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά στις κριτικές!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι μία εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης «80s The Musical», που έκανε πρεμιέρα το Σάββατο που μας πέρασε, στο θέατρο «Πειραιώς 131».

«Αν οι κριτικές είναι καλοπροαίρετες και από ανθρώπους εκτιμώ και σέβομαι, δεν με αγχώνουν. Αν, όμως, έχουν κακία και μικρότητα, δεν τις ακούω!», είπε, στην κάμερα της εκπομπής «Καλημερούδια», η Καίτη.

Μιλώντας για το πώς αποδέχθηκε την πρόταση να ενσαρκώσει την Τζένη Πάππας, μία τραγουδίστρια και ντίβα των ‘80s, ανέφερε: «δεν είμαι ηθοποιός! Αυτό που κάνο��με είναι μιούζικαλ, έχει μουσική και χορό και έτσι είναι κοντά μου. Ο ρόλος είναι ένας ρόλος που μου ταιριάζει πολύ, πολύ γυναικείος, πολύ έξυπνος και γι’ αυτό είπα αμέσως ναι».

Τέλος, η Καίτη αποκάλυψε ότι, τόσο ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς, όσο και ο γιος τους, Δημήτρης, είναι ενθουσιασμένοι με την επιλογή της και τους άρεσε η παράσταση, ενώ επεσήμανε πως δεν ξέρει αν θα αναλάμβανε την παρουσίαση ενός τηλεοπτικού σόου.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Καίτη Γαρμπή