​Στα καλύτερα της είναι η Κατερίνα Λέχου και… φαίνεται! Η ηθοποιός που εδώ και περίπου δυο χρόνια έχει παντρευτεί τον Μάνο Στρατάκη, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Nine», με εμφάνιση που εντυπωσίασε!

9690_KATERINA_LEXOY_6112015.jpg
Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, η Κατερίνα Λέχου επέλεξε για την εμφάνιση της, άσπρο μίνι (ολίγον... διάφανο) φόρεμα με τον ένα ώμο έξω, και Over-the-Knee boots, που αναδείκνυαν τα δίμετρα και καλλίγραμμα πόδια της.

9702_MANOS_STRATAKIS_KATERINA_LEXOY_6112015.jpg
Από το πλευρό της, δεν θα μπορούσε όπως είναι φυσικό, να λείπει ο σύζυγός της, για τον οποίο έχει δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της:

9716_LEXOY_VOLIOTI_KARIDI_SKOYLA_6112015.jpg
«Είναι πολύ ωραίο να κουνάς το χέρι δίπλα σου και να πιάνεις το χέρι του άλλου. Το θεωρώ μεγάλη ιστορία….Δεν είσαι μόνος ποτέ. Ο γάμος είναι ένα δύσβατο μονοπάτι αλλά δεν είμαι μόνη. Έχω κάποιον να με σηκώσει αν πέσω και να κάνω και εγώ το ίδιο. Ζω το τώρα, αυτό μου έχει δοθεί αυτό μπορώ να γευτώ και αυτό μπορώ να αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει αύριο όμως επειδή είμαι και ένας ευαίσθητος άνθρωπος θέλω να προετοιμάζομαι γι’ αυτό και ζω το τώρα γιατί θέλω να είμαι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα γιατί η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές».