Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη εφτά μήνες μετά την αυτοκτονία του πρώην συζύγου της, έδωσε η Σοφία Μουτίδου.

Η ηθοποιός δεν αναφέρθηκε στο δραματικό συμβάν, καθώς οι «πληγές» στην ψυχή της είναι ακόμα νωπές, αλλά στην περίοδο που παρουσίαζε μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος».

«Με σκοτώνει το πρωί. Τότε που το είχα κάνει ήμουν έγκυος και κοιμόμουν από τις εννιά σαν βλαμμένη, οι ορμόνες με βοήθησαν για το πρωινό αλλιώς… Τώρα; Στην εμμηνόπαυση πάλι. Δουλειά είναι θα το έκανα ξανά, απλά θυμάμαι πως τότε σαν βλήμα κοιμόμουν από τις εννιά» είπε χιουμοριστικά η ηθοποιός την οποία και γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της «τρελοδασκάλας» στην σειρά «Το καφέ της Χαράς», και πρόσθεσε: «Εξαιρετική εμπειρία μου άφησε. Το προτείνω σε όλες τις έγκυες»

Η ίδια μάλιστα, δεν έκρυψε την επιθυμία της να παρουσιάσει ξανά εκπομπή στην τηλεόραση: «Μ' ενδιαφέρει πολύ η εκπομπή, με ενδιαφέρει πολύ ο ζωντανός χρόνος, το έχω πει. Μ' αρέσει πάρα πολύ η έκθεση(στον τηλεοπτικό αέρα). Είχα κάνει εγώ μία πρόταση για εκπομπή σχολιασμού, αλλά δεν κύλησε».

Η Σοφία Μουτίδου, τώρα προσπαθεί, όσο επιβαρυμένο κι αν είναι το πρόγραμμά της, να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην μονάκριβη κορούλα της, γι’ αυτό και την Κυριακή, μάν�� και κόρη πήγαν να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι».