​Από το παραπάνω videο, δυο πράγματα μπορεί να συμπεράνει κανείς.

Πρώτον ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι μεγάλο πειραχτήρι, και δεύτερον ότι η Άμπερ Χέρντ παίζει να αγαπά την Mustang της, περισσότερο από τον σύζυγό της!

amb1.jpg
Τι συνέβη;Ο Τζόνι Ντεπ μαζί με τον πατέρα της, αποφάσισαν να της σκαρώσουν μια πολύ αστεία φάρσα, γνωρίζοντας καλά την τεράστια αδυναμία που έχει στο αυτοκίνητο της (Mustang του 1968).

amb2.jpg
Πήγαν λοιπόν το παλιό της αυτοκίνητο στην εκπομπή «Overhaulin», η οποία ασχολείται με την επισκευή/αναμόρφωση παλιών αυτοκινήτων, με στόχο να το κάνουν να λειτουργεί καλύτερα απ΄ ότι πριν.

amb3.jpg
Ωστόσο για να σπάσουν πλάκα με τη αντίδραση της, την έπεισαν πως η αστυνομία της παίρνει το αυτοκίνητο για κατάσχεση. Με το που είδε αστυνομικούς η 29χρονη σταρ δεν αντέδρασε καθόλου καλά, κάνοντας μια άσεμνη χειρονομία από τα νεύρα της, έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

amb4.jpg
Στην πορεία, όταν συνειδητοποίησε πως όλο αυτό ήταν μια πλάκα, ξέσπασε σε γέλια και κοκκίνισε από ντροπή, εξηγώντας στην κάμερα πως δεν θέλει κανείς να βάζει χέρι στη Mustang της, την οποία της έχουν κλέψει δυο φορές στο παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO… ΑΞΙΖΕΙ!