​Για την απώλεια του πατέρα του, την πρώτη του δουλειά ως μπάρμπαν στο Μπουρνάζι, αλλά και για το αν σκοπεύει να γίνει πατέρας, μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος δεν έκρυψε την συγκίνηση του, όταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», προβλήθηκε ένα video-αφιέρωμα με την ζωή του.

Ο ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης του, γύρισε το χρόνο πίσω, και περιέγραψε ένα πολύ αστείο περιστατικό από την περίοδο που εργαζόταν σε μπαρ του Μπουρναζίου:

«Η πρώτη μου δουλειά σε μπαρ ήταν στο Μπουρνάζι, σε ένα που λεγόταν Nine and the Night. Δεν είχα εμπειρία για το πώς είναι η Αθήνα. Είχα έρθει μια φορά στην Αθήνα από την Λάρισα, όταν πήγαινα ακόμα σχολείο, και ε��χα επισκεφθεί τον αδερφό μου, ο οποίος με είχε πάει στα Εξάρχεια και μου άρεσαν πολύ. Και κάποια στιγμή (όταν ήρθα μόνιμα Αθήνα), έψαχνα να βρω δουλειά, και είδα μια αγγελία ότι θέλουν εκεί. Πήρα τη μηχανή, πήγα και είπα “γειά σας”!Αυτός που είχε το μαγαζί σου άφηνε το χώρο να δουλέψεις δεν ήταν από πάνω σου! Σχεδόν κρατούσα το μαγαζί με μια άλλη κοπέλα. Κάποια στιγμή ήταν αργά και έπρεπε να κλείσουμε. Είχε έρθει μόνο ένας πελάτης, με κάτι μπράτσα έτσι, ψιλοκοντούλης αλλά πολύ αγριεμένος. Πίνει ένα ουίσκι, πίνει δεύτερο, πίνει τρίτο, πίνει τέταρτο… Εγώ λέω τι γίνεται εδώ πέρα; Έπρεπε να κλείσουμε. Έρχεται το αφεντικό, τον κοιτά και λέει άστον να πιει και θα φύγει, και μετά (το αφεντικό) φεύγει! Το μαγαζί τώρα ακέφαλο…Μένω μόνος μου εγώ με την κοπέλα την άλλη. Λέμε τι θα κάνουμε τώρα; Απαντάω θα πάω εγώ να του πω πως πρέπει να κλείσουμε. Πάω, του λέω να με πληρώσει και αρχίζει και αγριεύει. Μέσα στην ζάλη του, μας έχει κρατήσει εκεί όλο το βράδυ. Του λέω κάποια στιγμή πως πρέπει να κλείσουμε γιατί θα έρθει η αστυνομία να μας κλείσει λόγω ωραρίου. Και απαντά τι; Φέρτε την αστυνομία εδώ, την θέλω εγώ! To αφεντικό είχε μιλήσει με την άλλη κοπέλα και της είχε πει αφήστε τον να κάνει ο,τι θέλει, να μην πληρώσει τίποτα και να φύγει όποτε του αρέσει. Κάποια στιγμή λοιπόν βαρέθηκε και έφυγε!Έτσι είδαμε το πρωί στο Μπουρνάζι πρώτη φορά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα του, τον οποίο έχασε πριν εφτά χρόνια:

«Ο πατέρας μου ήταν ο καλύτερος που θα μπορούσα να έχω. Σου έδινε πάντα την επιλογή να προχωρήσεις, και είχε ένα μαγικό τρόπο αν κάτι πήγαινε στραβά, να σε κάνει να πιστέψεις πως θα βρεις την άκρη. Ήταν τρομερό να σε κάνει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Πέρασα σε μια φάση που η απώλεια δεν είναι πλέον απώλεια. Είναι μια καινούργια τάξη πραγμάτων. Όταν φεύγει κάτι, μετά κάτι έρχεται. Είναι σαν μια συμπαντική αρμονία, που το ένα φέρνει το άλλο. Τον πατέρα μου τον βλέπω και τον έχω. Όχι με την αίσθηση του οράματος ή μιας φωτογραφίας. Τον βλέπω στα αδέρφια μου και στη μητέρα μου. Υπάρχει μέσα σε μένα. Τον βλέπω μέσα από τους ρόλους μου. Έτσι αντιλαμβάνομαι και την όλη συνοχή που έχει η οικογένεια και το δέσιμο που έχει ο ένας με τον άλλον».

Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει κι εκείνος μπαμπάς; Προς το παρόν είναι αρνητικός:

«Α πα πα! Δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να μεγαλώσω παιδί. Είμαι μοιρασμένος σε τόσο πολλά σημεία που δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη του. Είμαι τόσο παιδί, που το παιδί θα βγει πολύ… παιδί!Για μπαμπάς δεν νομίζω ότι είμαι καλός… ακόμα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.