​Στον αγαπημένο της Σπυράγγελο Λυκούδη με τον οποίο και έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο σχέσης, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «το Πρωινό», η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια που όπως σας ενημερώσαμε έκανε πρεμιέρα χθες στο «Teatro» μαζί με τους Κωνσταντίνο Αργυρό και Πάολα, εξομολογήθηκε πως ο σύντροφός της καταλαβαίνει απόλυτα τα δύσκολα ωράρια που έχει αυτή η δου��ειά αλλά και τις πολύωρες πρόβες που κάνει.

«Κοίταξε ο χρόνος έχει δώδεκα μήνες τώρα αν δύο μήνες έχεις όλη μέρα πρόβα, έχεις τους άλλους υπόλοιπους δέκα μήνες, να βλέπεις τον άνθρωπό σου. Υπάρχει κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Υπάρχει στήριξη 100%. Eννοείται αυτό» αποκάλυψε η Ελένη, και πρόσθεσε: «Γενικά είμαι καλά, πολύ χαρούμενη, πολύ κουρασμένη, γιατί κάνω την μία πρόβα πίσω από την άλλη, κοιμάμαι λίγες ώρες κάθε μέρα, αλλά είναι τόσο δημιουργικό αυτό που κάνω αυτή την περίοδο στη ζωή μου, που είναι πολύ ωραίο».

Η ίδια μίλησε και για την σχέση που έχει με το φαγητό.

«Είμαι λάτρης του φαγητού είναι για μένα η μεγαλύτερη απόλαυση στην ζωή, απλά κάνω πολλές ώρες πρόβες, χορεύω πολύ, γυμνάζομαι και έτσι μπορώ να διατηρήσω τα συγκεκριμένα κιλά» δήλωσε χαρακτηριστικά.