Μία απίστευτη γκάφα η οποία ήλπιζε να μην δημοσιευτεί έκανε ο Ρόμπι Γουίλιαμς κατά τη διάρκεια της συναυλίας του «Let me Entertain You» στο Brisbane της Αυστραλίας.

Λίγα λεπτά πριν τραγουδήσει το κομμάτι του «She's The One» είπε σε μια κοπέλα ονόματι Μόργκαν που στεκόταν μπροστά στη σκηνή και φορούσε γυαλιά:

«Μου αρέσει αυτό το στυλ με τα γυαλιά και το μαλλί, το στυλ που φέρνει σε γραμματέα! Μου θυμίζει ότι πρέπει να καθαρίσω το ιστορικό στον υπολογιστή μου πριν το δει η γυναίκα μου».

Βλέπετε, ο τραγουδιστής είναι γνωστός τόσο για το χιούμορ του όσο και για την κοινωνικότητά του. Στη συνέχεια τη ρώτησε πόσο ετών είναι και τότε δεν ήξερε που να κρυφτεί καθώς η ίδια του απάντησε... 15!

Όταν ο Ρόμπι συνειδητοποίησε τη γκάφα του, ότι φλέρταρε δηλαδή με μια ανήλικη, ανέφερε έκπληκτος: «Δεκαπέντε;; Σκ@τ@. Αυτό το αστείο είναι... Μην το βάλετε στο Youtube. Θα μπει στο Youtube και αύριο θα είναι στις εφημερίδες και μετά θα με συλλάβουν. Πώς ξεμπλέκεις μετά από τέτοιο αστείο; Μείνε μακριά από αγόρια σαν εμένα Mόρκαν, είναι μ@λ@κες».

Όπως καταλαβαίνετε, το βίντεο ανέβηκε και από εκείνη την ώρα κάνει το γύρο του διαδικτύου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ