Σαν βόμβα έπεσε στo Χόλιγουντ δημοσίευμα του περιοδικού «In Touch» το οποίο υποστηρίζει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Σιένα Μίλερ, η οποία μάλιστα, χώρισε πρόσφατα με τον πατέρα της κόρης της, Τομ Στάριτζ!

150715121835_5488.jpg

(Η Σιενα Μίλερ με τον πρώην της)

Οι δυο τους φαίνεται ότι ήρθαν πιο κοντά στα γυρίσματα της ταινίας «The Lost City Of Z», όπου ο χολιγουντιανός σταρ κάνει την παραγωγή και η διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον και τον Τσάρλι Χάναμ.

150715121838_8328.jpg
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η Αντζελίνα Τζολί έχει εκνευριστεί με τη σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους, καθώς πιστεύει ότι είναι «κάτι παραπάνω από φίλοι».

Μάλιστα έγινε έξαλλη όταν ο Μπραντ, της είπε πως θα πήγαινε στην Βόρεια Ιρλανδία, όπου θα γινόντουσαν κάποια γυρίσματα, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άγρια μεταξύ τους.

270815191107_7114.jpg
«Η Αντζελίνα βλέπει τον σύζυγό της να συζητάει διαρκώς για εκείνη. Ο Μπραντ της είπε ότι είναι η δουλειά του σαν παραγωγός και εκείνη του είπε πως δεν θέλει να είναι κοντά της. Δεν μιλάνε μεταξύ τους πλέον…» δήλωσε στο περιοδικό άνθρωπος κοντά στην Τζολί.

Φαίνεται πως η χολιγουντιανή σταρ βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται, αλλά από διαφορετική σκοπιά αυτή τη φορά.

Όπως τότε που η ίδια μπήκε ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον. Δέκα χρόνια μετά η ίδια φαίνεται πως βρίσκεται στη θέση της… Τελικά ρόδα είναι και… γυρίζει!