​Τα δάκρυά του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Μάρκος Σεφερλής όταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», άκουσε την αδερφή του, Φωτεινή να αναφέρεται σ’ εκείνον.

«Ο Μάρκος είναι δίπλα μας πάνω απ’ όλα. Γέννησε η κόρη μου, και το λέω και ανατριχιάζω, και χωρίς εμείς να ξέρουμε τίποτα είχε πληρώσει την κλινική, είχαν ��ληρωθεί όλα δηλαδή δεν μπορείς να φανταστείς. Πριν γεννηθεί το μωρό είχε στείλει λεφτά να πάρουμε ό, τι χρειαζόμασταν. Είναι δίπλα μας την στιγμή που τον χρειάζομαι ακριβώς , χωρίς να του πω κάτι, το νιώθει και το νιώθω. Το αισθάνεται όταν εγώ δεν είμαι καλά» είπε η Φωτεινή, κάνοντας τον παρουσιαστή να μην μπορεί να σταματήσει να κλαίει.

Στην εκπομπή δεν γνωρίσαμε μόνο την ευαίσθητη πλευρά που κρύβει μέσα του ο καλλιτέχνης, αλλά μάθαμε και από την μητέρα του, η οποία ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, για μία τραγική απώλεια που συνέβη πριν από χρόνια στην οικογένειά του!

«Ο Δημήτρης είναι ο πρώτος(ο μεγαλύτερος αδερφός του Μάρκου Σεφερλή). Μετά από εκείνον είχα άλλο ένα παιδάκι. Μάρκο τον λέγανε. Τον «έχασα» στο πανηγύρι. Ε��χαμε πάει στους Αγίους Αναργύρους και έτσι όπως τσούλησε το λεωφορείο και έπεσε πάνω στον κόσμο, χτύπησε πρώτα τον άντρα μου. Ο Μάρκος κοιμότανε και τον είχα σκεπάσει με μία ζακέτα. Δεν μου έφυγε το καρότσι, ούτε η ζακέτα. Μόνο το παιδί έλειπε. Το μόνο που κατάλαβα ήταν ένα σκούντημα» εξομολογήθηκε η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή η κυρία Χαρίκλεια, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ο άντρας της ήθελε ένα παιδί σαν τον Μάρκο που έχασαν, γι’ αυτό και λίγο καιρό μετά αποφάσισαν να κάνουν τον Μάρκο Σεφερλή!

«Ήταν ένα αγγελούδι ο άλλος Μάρκος και αυτός είναι 10 φορές αγγελούδι» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του ηθοποιού, ενώ δεν έκρυψε πως όταν παρακολούθησε την παραστασή του και τον είδε την ώρα που πήγε να πέσει, πήγε η καρδιά της στη Κούλουρη.

Κρυφές πτυχές του χαρακτήρα του δημοφιλούς καλλιτέχνη αποκάλυψε και ο γιος του, Χάρης, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Με τον μπαμπά πηγαίνουμε στο γήπεδο, με πάει στο ποδόσφαιρό μου. Σπίτι μου λέει αστεία. Η μαμά είναι πιο αυστηρή με μαλώνει ενώ ο μπαμπάς με βγάζει από τις τιμωρίες. Θέλω να κάνω μία ερώτηση στον μπαμπά πως αντέχει και είναι τόσες ώρες μακριά μας.»