​Το τι πραγματικά συμβαίνει με τον Λούκα Γιώρκα και την Έλενα Ράπτη αποκαλύπτει αποκλειστικά στο star.gr φιλικό τους πρόσωπο, την ώρα που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κρίση στη σχέση τους έπειτα από 2,5 χρόνια.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, δημοσιεύματα ανέφεραν πως η όμορφη βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης και ο νεαρός τραγουδιστής δεν μένουν πλέον μαζί, ενώ ο Λούκας έφυγε από το διαμέρισμα στο οποίο συζούσαν στη συμπρωτεύουσα και μετακόμισε στο πατρικό του στη Λάρνακα, «κλείνοντας» εμφανίσεις σε μαγαζί της Λεμεσού.

«Ο Λούκας και η Έλενα δεν χώρισαν ποτέ!», ξεκαθαρίζει μέσω του star.gr φιλικό τους πρόσωπο, προσθέτοντας ότι, παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του τραγουδιστή στην Κύπρο, υπήρξαν μέρες κατά τις οποίες βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, αλλά και διαστήματα κατά τα οποία η Έλενα ταξίδεψε στη Μεγαλόνησο για να είναι μαζί.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει το ίδιο άτομο, οι εμφανίσεις του τραγουδιστή στη γενέτειρά του ολοκληρώνονται αυτό το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου και από την Παρασκευή, 23 του μήνα, θα βρίσκεται στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα, σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

«Κανείς από τους δύο δεν θέλει να είναι στραμμένη η προσοχή στην προσωπική τους ζωή. Σύντομα, τα γεγονότα θα διαψεύσουν όσα γράφτηκαν», καταλήγει με νόημα.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου