​Τις δυνάμεις του στον κινηματογράφο δοκιμάζει Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος δάνεισε τη φωνή του σε… τερατάκια, που θα κάνουν πρεμιέρα σε λίγες ημέρες!

Ο λόγος για την ταινία «Ξενοδοχείο Για Τέρατα 2», που θα βγει στις αίθουσες την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και στην οποία ο Άρης Λουμάκης των REC δίνει τη φωνή του σε διάφορους ρόλους, ενώ στο ξεκαρδιστικό δίδυμο προπάππου και παππού ακούγονται οι Βασίλης Χαραλαμπούλος και Κωνσταντίνος Τζούμας.

Στην ξεκαρδιστική κωμωδία, που κυκλοφορεί από την εταιρεία «Feelgood» και σε 3D, η δρακουλοπαρέα επιστρέφει ως οικογένεια, αφού ο Τζόναθαν έχει το κορίτσι, έχει τον πεθερό, αλλά και έναν αξιολάτρευτο γιο, ενώ ξαφνικά εμφανίζεται και ένα ξεχασμένο μέλος της οικογένειας, ο Δράκουλας - προπάππους! Ο Δρακουλοπαππούς αποφασίζει να εκπαιδεύσει τον εγγονό του με σκοπό να τον κάνει έναν άξιο Δράκουλα, όμως, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν ο συντηρητικός πατέρας του Δράκουλα ανακαλύπτει ότι, πρώτον, ο δισέγγονος του δεν είναι καθαρόαιμος Δράκουλας και, δεύτερον, ότι οι άνθρωποι είναι πια καλοδεχούμενοι στο περίφημο Ξενοδοχείο Για Τέρατα!

Δείτε στα βίντεο τον Άρη να μιλά για την μεταγλώττιση και ��ο τρέιλερ της ταινίας