Με έναν από τους διασημότερους καλλιτέχνες της Τουρκίας, τον Μπουράκ Κουτ, συνεργάζεται η Καίτη Γαρμπή, η οποία, μάλιστα, ήταν στη γειτονική χώ��α την μέρα της αιματηρής επίθεσης!

Όπως αποκαλύφθηκε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι δύο τραγουδιστές, στην Κωνσταντινούπολη, έχουν ετοιμάσει δύο κομμάτια, υπό την επιμέλεια του ταλαντούχου συνθέτη Θάνου Γεωργουλά, ενώ θα κυκλοφορήσει και video clip, το οποίο θα γυριστεί στη χώρα μας.

cc9b3166864159a7.jpg
(Θάνος Γεωργουλάς, Καίτη Γαρμπή, Μπουράκ Κουτ)

Η συνεργασία της Καίτης, την οποία τουρκικά ΜΜΕ αποθεώνουν για την ομορφιά της και του Μπουράκ, που στο παρελθόν ένωσε τις ��υνάμεις του με τον Σάκη Ρουβά, θα κυκλοφορήσει σε διάφορες χώρες, εκτός από την Ελλάδα και την Τουρκία.

f1fa973e437e1350.jpg

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, πάντως, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το δολοφονικό «χτύπημα» στην Άγκυρα: «έχω έρθει για τρεις μέρες στην Τουρκία λόγω της συνεργασίας που ξεκίνησα με τον Μπουράκ Κουτ και θέλω πολύ να μιλήσω γι’ αυτό’ αλλά είναι πραγματικά πολύ δύσκολες οι μέρες. Η Τουρκία πενθεί για τους νεκρούς της και βιώνουμε μαζί τους τη λύπη τους. Πόσο λυπηρό να χαθούν τόσες αθώες ψυχές κατά τη διάρκεια μιας πορείας “ειρήνης”», έγραψε στα social media.

Θυμίζουμε πως πολλές από τις επιτυχίες της Καίτης -η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, από τις 29 του μήνα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο θέατρο, παίζοντας στο «80s The Musical»- έχουν διασκευαστεί και γίνει σουξέ στη γειτονική χώρα, ενώ και η ίδια, πριν από περίπου δέκα χρόνια, διασκεύασε το τούρκικο «Of Of», υπό τον τίτλο «Στόχος».

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τα όσα είπε η Ελληνίδα τραγουδίστρια στη συνέντευξη Τύπου!