​Να ξαναβρεί τις ισορροπίες της και να επιστρέψει στην καθημερινότητα της προσπαθεί η Καλομοίρα, μετά το σοβαρό πρόβλημα του γιού της Δημήτρη, ο οποίος όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, νοσηλεύτηκε για δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο, καθώς διαγνώσθηκε με την μυασθένεια Gravis, μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση για την μικρή του ηλικία.

Η 30χρονη τραγουδίστρια αμέσως μετά την περιπέτεια που έζησε , μίλησε συγκινημένη για την λαχτάρα που πέρασαν εκείνη και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης.

140915195042_2736.png

Λίγο μετά το εξιτήριο που πήρε ο Δημήτρης από το νοσοκομείο, η οικογένεια προσπάθησε να επιστρέψει και πάλι στη ρουτίνα της.

160915162732_2258.jpg
Προ ημερών οι φωτογράφοι τους τσάκωσαν στην παι��ική χαρά με τα διδυμάκια τους, ενώ χθες Σάββατο, η Καλομοίρα ανέβασε στο Instagram της, μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

klm.jpg
Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, η νεαρή τραγουδίστρια, έχει πάει για ψώνια με τους γιους της Νίκο και Δημήτρη, τους οποίους έχει βάλει μέσα στο καρότσι, και δείχνουν να απολαμβάνουν με το παραπάνω τη βόλτα.

Σήμερα (και πάλι μέσω Instagram), η Καλομοίρα ανέβασε άλλη μια φωτογραφία στην οποία φορά γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς, ώστε να ευχηθεί «Καλή Κυριακή» στους χιλιάδες followers της.

happy sunday.jpg
Το σίγουρο είναι πάντως, πως πίσω από το χαμόγελό της, η Καλομοίρα δίνει τον δικό της αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΥΤΗ είναι η ασθένεια που αντιμετώπισε ο γιος της Καλομοίρας!Τι οδήγησε τον δύο ετών Δημήτρη στο νοσοκομείο