​Σε όσους υποστήριζαν ότι αγνοείται εδώ και καιρό απάντησε ο γιος του Τομ Χανκς, ο οποίος είναι εθισμένος στα ναρκωτικά, έχοντας μιλήσει δημόσια στο παρελθόν για την μάχη απεξάρτησης που δίνει.

Ο 25χρονος Τσετ Χανκς εμφανίστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, και μέσω ενός video εκφράστηκε ανοιχτά για την εξάρτηση ��ου:

spl979306_009.jpg

«Το όνομα μου κυκλοφορεί στα media, τα οποία υποστηρίζουν πως αγνοούμαι, με απήγαγαν και τα σχετικά. Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε κλινική αποτοξίνωσης και τα πηγαίνω πάρα πολύ καλά!» είπε αρχικά στους followers του, προσθέτοντας πως:

«Έπρεπε επιτέλους να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και για την ζωή μου. Έπρεπε να παραδεχτώ πως χρειαζόταν να δοκιμάσω κάτι άλλο, το οποίο σίγουρα δεν ήταν το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Υπήρξε μια περίοδος πριν μερικούς μήνες, που πουλούσα κόκα και έκανα τόσο κόκα που δεν μπορούσα καν να αναπνεύσω από την μύτη. Αν μπόρεσα να αλλάξω εγώ, μπορείς κι εσύ. Αν πιστεύεις, προσευχήσου στο θεό. Αν όχι, βρες κάποιον που να μπορεί να σε βοηθήσει. Θαύματα συμβαίνουν καθημερινά και εγώ τα έζησα».

spl1048435_001.jpg
Απολογούμενος για τις κακές συμπεριφορές του παρελθόντος, εξήγησε πως προσπαθούσε απλά να διαχειριστεί την φήμη του πατέρα του:

«Το ταξίδι που έκανα για να ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι και ποιος θέλω να γίνω, ήταν μεγάλο. Εξαιτίας όλων των πιέσεων που έχω υποστεί τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου, λόγω της διασημότητας του πατέρα μου, ήθελα να καταλάβω που ταιριάζω».

spl1067309_011.jpg
Κατέληξε δε, στέλνοντα�� ένα μήνυμα σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα:

«Αν είσαι εκεί έξω και πολεμάς με κάποιον εθισμό, βρες κάποια οργάνωση για να σε βοηθήσει. Αν χρειάζεσαι κάποιον για να μιλήσεις στείλε μου DM (direct message) και θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσο το δυνατόν περισσότερους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.