Τελειωμό δεν έχουν οι φήμες για τον Κώστα Αποστολάκη και την Πηνελόπη Πλάκα, οι οποίοι φέρονται στα πρόθυρα του χωρισμού λόγω απιστίας της ηθοποιού με συνάδελφό τους, ενώ πρωταγωνιστούν στην ίδια θεατρική παράσταση!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τα καλλιτεχνικά «πηγαδάκια» βουίζουν ότι οι δύο ηθοποιοί, που είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο, μετά το διαζύγιο του Κώστα από τη δημοσιογράφο Αμέλια ��ναστασάκη, ετοιμάζονται να… χωρίσουν, καθώς, αφότου γύρισαν από τις καλοκαιρινές διακοπές, δεν έχουν σταματήσει να τσακώνονται.

plaka1.JPG

Οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν την Πηνελόπ�� να απάτησε τον Κώστα με γοητευτικό συνάδελφό τους, ο οποίος, μάλιστα, είναι και δεσμευμένος, ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν σχολιάζει το παραμικρό, καθώς έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην βγάζουν τα προσωπικά τους στα φώτα.

Ως απάντηση σε όσα λέγονται και γράφονται για τη σχέση τους, πάντως, μπορούν να θεωρηθούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό «Υοu»: Κώστας και Πηνελόπη απαθανατίστηκαν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, να πηγαίνουν μαζί στις πρόβες της παράστασης «Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα», στην οποία πρωταγωνιστούν!

plaka2.JPG