​Με διασκέδαση, συγκίνηση και βραβεία «ντύθηκε» η ετήσια Ημέρας Χαράς για όλη την Οικογένεια - Family Fun Day, που διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish, με τον Πάνιο Κιάμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να βάζουν το δικό τους λιθαράκι για τα παιδιά.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Πάνος τραγούδησε στην εκδήλωση, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και διασκέδασε τον κόσμο με τα τραγούδια του, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που έκανε πραγματικότητα την ευχή του μικρού Κωνσταντίνου, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και, μαζί με τον τραγουδιστή, είπαν την επιτυχία του «Φωτιά Με Φωτιά».

Ο μικρός ��ωνσταντίνος τραγουδάει το Φωτιά με Φωτιά.jpg

Τις προηγούμενες εβδομάδες, 100 συλλεκτικά εξώφυλλα του νέου άλμπουμ του Πάνου, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Cobalt Music, ζωγραφίστηκαν με πολλή φαντασία από τα ίδια τα παιδιά του Make-A-Wish. Από τα μέσα Οκτωβρίου, τα εν λόγω CDs θα διατεθούν στην αγορά και τα έσοδα θα πάνε εξολοκλήρου στο φιλανθρωπικό οργανισμό για την ενίσχυσή του.

Ο Πάνος Κιάμος στη σκηνή του Make-A-Wish.jpg

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός απένειμε βραβεία και τιμήθηκε για τη συμβολή του στο Πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής», του οποίου είναι πρέσβης. Ο τραγουδιστής και η πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, Αναστασία Μανιά, βράβευσαν σχολεία απ' όλη την Ελλάδα που κατάφεραν να διαδώσουν το μήνυμα του οργανισμού μέσω της αγοράς των περισσοτέρων «Αστεριών της Ευχής», αλλά και την παραγωγή πρωτότυπων κατασκευών με αυτά.

κονσταντινος1.jpg

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η βράβευση του ίδιου του Κωνσταντίνου για την προσφορά του στο πρόγραμμα, μέσω του οποίου τα υγιή παιδιά συνειδητοποιούν πως η υγεία δεν είναι κάτι δεδομένο, αρχίζουν να νιώθουν πως δίπλα τους υπάρχουν παιδιά που παλεύουν για την υγεία και τη ζωή το��ς ενάντια σε σοβαρές αρρώστιες και ανακαλύπτουν πως, μαζί με το Make-A-Wish και μία δωρεά ύψους μόλις 2 ευρώ, μπορούν να προσφέρουν χαρά, ελπίδα και δύναμη στα λιγότερο τυχερά παιδιά!

κονσταντινος2.jpg