Τις φήμες που τον ήθελαν να έχει χωρίσει εξαιτίας της αδελφή�� του, Δούκισσας του Κέιμπριτζ, διέψευσε ο 28χρονος Τζέιμς Μίντλετον, το όνομα του οποίου μονοπωλούσε τις τελευταίες μέρες τα βρετανικά κυρίως tabloids.

spl848516_001.jpg
Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, δημοσιεύματα υποστήριζαν πως το νεαρό μοντέλο και η 36χρονη παρουσιάστρια Ντόνα Ερ έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους, καθώς η οικογένεια Μίντλετον δεν ενέκρινε την Ντόνα. Ο λόγος; Επειδή δεν την θεωρεί κατάλληλη να γίνει η νύφη της μελλοντικής βασίλισσας της Βρετανίας!

spl609858_002.jpg
Το ζευγάρι με κοινή του ανακοίνωση στην «The Mail on Sunday» αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας φυσικά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει: «Πριν λίγες ημέρες, έκπληκτοι διαβάσαμε ότι χωρίσαμε. Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας πληροφορήσουμε ότι η σχέση μας δεν τελείωσε. Είμαστε ακόμα ζευγάρι και δεν ακολουθήσαμε χωριστούς δρόμους. Όλες αυτές οι ιστορίες είναι αναληθείς και χωρίς αξία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

spl616181_003.jpg
Μάλιστα, το 28χρονο μοντέλο και η 36χρονη παρουσιάστρια δεν δίστασαν να αποκαλύψουν πως όταν διάβασαν για τον περιβόητο «χωρισμό» τους γέλασαν με την ψυχή τους.

Ευτυχώς το πήραν... χαλαρά!