​Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του Ok! τον Αντώνη Ρέμο, την Υβόνη Μπόσνιακ και την επτά μηνών κορούλα τους το βράδυ της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Ο τραγουδιστής και η οικογένειά του πέρασαν ένα τριήμερο στη Θεσσαλονίκη, όπου και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου θα εμφανίζεται στο Politia Live Clubbing μαζί με τον Γ. Ζουγανέλη και τις Melisses.

309_5c08f923-bd6e-4ea4-9897-942f4d6daf1d.jpg
«Ο Αντώνης δεν αποχωρίζεται εύκολα τις δύο γυναίκες της ζωής του. Tα περισσότερα τριήμερα από τα τέλη Αυγούστου, oπότε ξεκίνησαν οι εμφανίσεις, ταξιδεύουν μαζί στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο τους με τον καλύτερο τρόπο. Την περασμένη Κυριακή αναχώρησαν από το ξενοδοχείο Hyatt Regency όπου διέμεναν, με προορισμό το κέντρο της πόλης, κάνοντας μία πρώτη στάση για καφέ στο Le Nuevo της πλατείας Αριστοτέλους», περιγράφει φίλος του τραγουδιστή, στο περιοδικό.

Μάλιστα πρόσωπο που συνάντησε το ζευγάρι στο αεροδρόμιο αποκάλυψε ότι η Υβόνη είχε συνέχεια στην αγκαλιά της την μικρούλα και τη χάιδευε με αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί πριν περάσουν τον έλεγχο αποσκευών.