​Το ότι σκοπεύει να κάνει παιδί εκτός γάμου και, ιδανικά, μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια, εξομολογείται η Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ εξηγεί τον λόγο για τον οποίο δεν επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη παρά το ότι τους έχουν φωτογραφίσει πολλάκις μαζί!

«Το παιδί μου θα το κάνω εκτός γάμου. Ιδανικά, αν όλα πάνε καλά στην καριέρα μου, θέλω μέχρι τα 32 μου να κάνω παιδί εκτός γάμου», λέει η 28χρονη ηθοποιός και συνεχίζει: «το να παντρευτώ μου φαίνεται κάτι πολύ τρομακτικό και είμαι η χειρότερη φίλη σ’ αυτό το θέμα. Για να καταλάβεις τι εννοώ, τα τελευταία χρόνια παντρεύτηκαν τέσσερις πολύ καλές φίλες μου και δεν πήγα σε κανένα γάμο! Δεν πήγα επειδή τους σιχαίνομαι τους γάμους. Αγχώνομαι, δεν τους θέλω με τίποτα!».

180615131139_9288.jpg

Σε ερώτηση για τις πρόσφατες φωτογραφίες της με τον Αλέξη Γεωργούλη στη Μύκονο, η Τονια επισημαίνει πως δεν την ενοχλεί που βγήκαν στη δημοσιότητα καθώς δεν έκανε κάτι παράνομο, ενώ προσθέτει ότι δεν βρίσκει τον λόγο για τον οποίο κάποιοι συνάδελφοί της δήθεν εκνευρίζονται με τους φωτογράφους.

Όσο για τον λόγο για τον οποίο δεν μιλά ανοικτά για τη σχέση της αν και έχει γίνει «τσακωτή»;
«Δεν έχει ουσία να πούμε τίποτα, ασχέτως αν είμαστε ή δεν είμαστε μαζί με τον Αλέξη. Στη ζωή δύο ανθρώπων που κάνουν ένα επάγγελμα στο οποίο εκτίθενται, κανένας από τον έξω κόσμο δεν θα είναι προσκεκλημένος, ούτε τη στιγμή που θα τα φτιάξουν, ούτε τη στιγμή που θα χωρίσουν. Θεωρώ πως είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν αφορά κανέναν. Είναι μια ασήμαντη πληροφορία για μένα», απαντά!