​Δεν πρόλαβαν καλά καλά να παντρευτούν και 21 ημέρες μετά χωρίζουν! Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα για την Τζένιφερ Άνιστον και τον Τζάστιν Θερού, που τους θέλουν ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

1440083689_jenniferjustinS.jpg
Σύμφωνα με τις φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, λίγες ημέρες αφότου επέστρεψαν από τον ειδυλλιακό μήνα του μέλιτος στα νησιά Bora Bora, η 46χρονη σταρ και ο 45χρονος σύζυγός της, φέρονται να το έχουν μετανιώσει!

spl934299_002.jpg
Πηγές αναφέρουν πως η Τζένιφερ Άνιστον είναι… αηδιασμένη από αυτή την ψεύτικη ευτυχία που ζει, ενώ ο Θερού δηλώνει πιο ευτυχισμένος όταν είναι μακριά της, παρά όταν οι δυο τους είναι μαζί.

spl934304_004.jpg
Άτομο του στενού τους περιβάλλοντος, μιλώντας στο «Life&Style», αποκάλυψε ότι «η Άνιστον ανησυχεί πως έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της που παντρεύτηκε τον Τζάστιν».

spl959272_027.jpg
Την ίδια στιγμή, άλλα δημοσιεύματα όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, ήθελαν το ζευγάρι να επισκέπτεται σύμβουλο γάμου και να παρακολουθούν θεραπείες για ζευγάρια ώστε να μπορέσουν να μείνουν για πάντα μαζί, καθώς η 46χρονη σταρ είχε τις… αμφιβολίες της για τον έγγαμο βίο και κατά πόσο θα «πετύχαινε».

spl959884_001.jpg
Δεν αποκλείεται βέβαια όλα τα παραπάνω να είναι ψέματα, αφού τόσα χρόνια τα δημοσιεύματα έχουν χωρίσει άπειρες φορές την ��νιστον και τον Θερού, αλλά τελικά εκείνοι διέψευσαν άπαντες με τον μυστικό τους γάμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Mε φουσκωμένο πρόσωπο και παραπανίσια κιλά επέστρεψε από τον μήνα του μέλιτος η Άνιστον