​Το «καυτό» βράδυ που πέρασε με πασίγνωστο τραγουδιστή περιγράφει σε συνέντευξή του ένας κομμωτής, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφικά ντοκουμέντα, τα οποία έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια!

«Η συνάντησή μας ήταν μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου», λέει, στη βρετανική εφημερίδα «Sunday Mirror», ο Κάρλος Αρτούτο Ορίθ και περιγράφει όσα πέρασε με τον Τζορτζ Μάικλ.

carlosgeorge.JPG

Σύμφωνα με τον 64χρονο κομμωτή, η γνωριμία με τον 52χρονο τραγουδιστή έγινε μέσω Ίντερνετ, ενώ ακολούθησε συνάντησή τους στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Μάιλ, το «Park Hyatt» του Σίδνεϊ.

«Συναντηθήκαμε και πε��άσαμε υπέροχα! Ο Τζορτζ με κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του… Όταν μου άνοιξε την πόρτα ήταν ημίγυμνος, φορούσε μόνο το παντελόνι του. Ήταν σε τέλεια φόρμα, γυμνασμένος και γεμάτος ζωή και ενέργεια… “Αράξαμε” στο κρεβάτι για ώρες», λέει, μεταξύ άλλων, ο Ορτίθ, που έδωσε στην εφημερίδα φωτογραφίες από τη βραδιά, όπου βλέπουμε τους δύο άνδρες ημίγυμνους κι αγκαλιασμένους.

Όπως υποστηρίζει, ο τραγουδιστής τον κάλεσε να τον επισκεφθεί στη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο, εκείνος είχε ενδοιασμούς καθώς ο Μάικλ δεν ήταν single: «του είπα ότι δεν μπορούσα να πάω από τη στιγμή που έχει φίλο και μένουν μαζί, αλλά θα μπορούσαμε να κρατήσουμε επαφή μέσω τηλεφώνου. Επικοινωνούσαμε για λίγο καιρό, αλλά, δυστυχώς, κόψαμε κάθε επαφή με την πάροδ�� του χρόνου».