​Πανζουρλισμός επικράτησε στο 72ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, όταν στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε ο Τζόνι Ντεπ με την αγαπημένη του Άμπερ Χέρντ!

Το εντυπωσιακό νιόπαντρο ζευγάρι, παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα στο Χόλλυγουντ για κρίση στο γάμο του, απέδειξε ότι είναι πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ! Ο 52χρονος Ντεπ κρατούσε συνεχώς από το χέρι την 29χρονη αγαπημένη του και οι δυο τους ήταν ντυμένοι ασορτί με total black look! Χαμογελούσαν συνεχώς και χαιρετούσαν το πλήθος που ζητωκραύγαζε στην θέα του!

Ο εκκεντρικός και ιδιαίτερα αγαπητός για το ταλέντο και το στυλ του ηθοποιός έφτασε στην Βενετία για την προώθηση της τελευταίας ταινίας του, «Black mass», που προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού στο Λίντο.

Το «Black mass» που σκηνοθέτησε ο Σκοτ Κούπερ αναφέρεται στην περίοδο από τα μέσα ��ης δεκαετίας του 1970 ως τα μέσα της αμέσως επόμενης, όταν ο Μπάλτζερ συνεργάστηκε κρυφά με το FBI και συγκεκριμένα με έναν φίλο του από την παιδική ηλικία (Τζόελ Ετζερτον), προκειμένου να κατασταλεί η ιταλική μαφία της πόλης. Αυτό βεβαίως σήμανε ελευθερία κινήσεων για τον ίδιο καθώς και την κυριαρχία του, αφού μέσω του φίλου του το FBI έκανε τα στραβά μάτια για κάθε παράνομη δραστηριότητά του.

Περήφανος για τη μεταμόρφωσή του στο «Black Mass», όπου εμφανίζεται εντελώς μεταμορφωμένος, υποδυόμενος τον ιρλανδικής καταγωγής γκάνγκστερ της Βοστόνης Τζίμι «Γουάιτι» Μπάλτζερ o Ντεπ αποκάλυψε ότι πάντα ήθελε να είναι ένας «ηθοποιός χαρακτήρων» και όχι ένα «poster boy», που κάποιοι προσπάθησαν να τον κάνουν εκατό χρόνια πριν.

«Όταν υποδύομαι έναν ήρωα δεν μπορώ να σκέφτομαι αν είναι ή όχι κακός, γιατί ποιός άνθρωπος σηκώνεται το πρωί και λέει στον καθρέφτη σήμερα θα σκοτώσω κάποιον;» απάντησε ο Ντεπ, όταν ρωτήθηκε αν έψαξε στον εαυτό του να βρει σημάδια κακίας για να παίξει τον Γουάιτι Μπάλτζερ. «Αυτή ήταν η γλώσσα της πιάτσας του Μπάλτζερ αυτή την γλώσσα οφείλω, ως ηθοποιός να ακολουθήσω» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όσο για την κακή πλευρά του εαυτού του, ο Ντεπ είπε ότι την έχει βρει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και την έχει αποδεχτεί. «Είμαστε παλιόφιλοι με τον κακό εαυτό μου» είπε με νόημα!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ