​Συντετριμμένη ��ίναι η Κριστίνα Μιλιάν μετά τον θάνατο του νεογέννητου ανιψιού της, μια μόλις ημέρα αφότου ήρθε στον κόσμο!

Η αδερφή της τραγουδίστριας έφερε στον κόσμο τον Ρίτσι Μπέαρ το βράδυ της Τρίτης, αλλά 24 ώρες αργότερα το αγοράκι δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

spl1108228_001.jpg
Μέσω του Instagram της, η 33χρονη star μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το πατουσάκι του ανιψιού της, συνοδεύοντας την με το εξής σχόλιο:

μιλιαν.jpg
«Τις τελευταίες 24 ώρες περνάω ένα απίστευτο συναι��θηματικό σκαμπανέβασμα, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη σας. Τόσο η αδερφή μου Ντανιέλ όσο και ο σύζυγος της Ρίτσαρντ, όλους αυτούς τους μήνες έδειξαν πραγματικό θάρρος, κουράγιο και πίστη. Η οικογένεια μας ήταν ευλογημένη που συνάντησε έναν μικρό άγγελο, τον Ρίτσι. Όλο αυτό το διάστημα παλέψαμε για εκείνον και τώρα απλά δεχόμαστε τα πράγματα όπως μας τα έφερε η μοίρα. Σας ζητώ να προσεύχεστε για εκείνον και για όλη μας την οικογένεια. Θα ζούμε για πάντα με την ανάμνηση του Ρίτσι. Μακάρι να τον αναπαύσει ο θεός και να τον έχει μαζί του στον παράδεισο» κατέληξε η Κριστίνα Μιλιάν στο συγκινητικό της μήνυμα, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στις αιτίες θανάτου του νεογέννητου.