Το ότι τσακώνεται καθημερινά με τον πατέρα του εξομολογείται σε συνέντευξή του γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα πιο σκληρά λόγια που του έχει πει!

«Καθημερινά τσακωνόμαστε! Κάθε μέρα υπάρχει τσακωμός. Βριζόμαστε, φωνάζουμε, του κλείνω το τηλέφωνο και μετά είναι σαν να μην τρέχει τίποτα. Από τη μία, μας βλέπουν να είμαστε καλά μαζί και, από την άλλη, δεν υπάρχει στιγμή που να μην τσακωθούμε για οτιδήποτε, κυρίως γιατί βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Όμως βρίσκουμε τη μέση λύση. Όλο αυτό είναι εποικοδομητικό και μας έχει βγει σε καλό», λέει, στο περιοδικό «Hello», ο Πάνος Κιάμος.

0392_KIAMOS_ME_TON_PATERA_TOY_1432010 (1024x653).jpg
(O τραγουδιστής με τον πατέρα του, σε βραδινή τους έξοδο)

Ο λαϊκός τραγουδιστής και ο πατέρας του έχουν μία ιδιαίτερη σχέση, αφού εκείνος είναι ο μάνατζέρ του.

«Φαίνεται υπερβολικό επειδή δεν είναι συνηθισμένο. Όμως δεν υπάρχει ιδιοτέλεια στη σχέση αυτή. Στην Ελλάδα του “ό,τι δηλώσεις είσαι” είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που θα αναλάβουν έναν καλλιτέχνη και θα νοιάζονται πραγματικά χωρίς να έχουν απώτερο σκοπό να κερδίσουν κάτι από αυτόν. Ο πατέρας μου δε θα το κάνει ποτέ αυτό, πρώτον, γιατί δεν είναι το επάγγελμά του και, δεύτερον, γιατί είμαι το παιδί του», σχολιάζει ο Πάνος και καταλήγει: «αυτή η συνεργασία με έχει βοηθήσει πολύ, γιατί έχω έναν έμπειρο άνθρωπο που βλέπει τα πράγματα τελείως διαφορετικά από μένα και εφόσον οι καλλιτέχνες είμαστε ανασφαλείς, στην πρώτη στραβοτιμονιά χρειαζόμαστε πολύ μεγάλη στήριξη για να μην κυλήσουμε σε λάθος μονοπάτια».