​Διεθνώς… ρεζίλι έκανε η Ριάνα γνωστό μπασκετμπολίστα, ο οποίος σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι υπήρξε ζευγάρι με την τραγουδίστρια στο παρελθόν!

«Με τη Ριάνα είμαστε φίλοι αυτή τη στιγμή, αλλά θα δούμε πώς θα πάει μεταξύ μας», είπε o Ματ Μπέιρνς στην ιστοσελίδα TMZ και, όταν τον ρώτησαν αν μπορεί η σχέση τους να έχει μέλλον, συνέχισε: «ναι, ίσως. Αλλά πιστεύω ότι περάσαμε το στάδιο της καψούρας!».

Matt-Barnes-e1422450144977.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις του 35χρονου παίκτη των Memphis Grizzlies προκάλεσαν πλήθος σεναρίων για την ερωτική ζωή της τραγουδίστριας, η οποία δεν έμεινε σιωπηλή.

Αφού «ανέβασε» στο Instragram φωτογραφία του Μπέιρνς -ο οποίος είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών- από την επίμαχη συνέντευξη, η Ριάνα την συνόδευσε με τα hashtags «ψεύτης του κερατά, δεν σε γουστάρει καθόλου, δεν σε συνάντησε ποτέ, αυτό πλήγωσε τα αισθήματά μου, δυσφήμηση χαρακτήρα».

rihannareply.jpg

Μέχρι στιγμής, ο μπασκετμπολίστας δεν έχει απαντήσει, το «άδειασμά» του, όμως, κάν��ι τον γύρο του κόσμου, όπως και οι (ψεύτικες) δηλώσεις του για ειδύλλιο με την RiRi…

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Μπέιρνς για τη Ριάνα!