​Την επιθυμία του να μεγαλώσει την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Βάσω Λασκαράκη, εξέφρασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης!

«Το θέλουμε πολύ και πρώτα ο θεός θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Θέλουμε να χαρίσουμε ένα αδερφάκι στην λατρεμένη μας κόρη» είπε ο ηθοποιός, ενώ παραδέχτηκε πως είναι χαζομπαμπάς: «Να υποθέσεις πως είμαι χαζομπαμπάς. Μου είχε λείψει η κόρη μου, όπως φυσικά και η Βάσω, με όλον αυτό το μαραθώνιο που είχα σε θέατρο, σινεμά και τηλεόραση. Τώρα τις χαίρομαι, όσο πιο πολύ μπορώ, μέχρι να ξαναεπιστρέψω στο θέατρο».

Ο ηθοποιός δεν έκανε αποκαλύψεις μόνο για τα προσωπικά του, αλλά και για τα επαγγελματικά αφού, εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχτηκε αυτό που σας είχαμε γράψει και εμείς στο star.gr πως θα πάρει την θέση του Πάνου Βλάχου στην σειρά, «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»!

«Στο “Παρτάλι” θα βγουν άλλα οκτώ καινούργια επεισόδια από τον Ιανουάριο. Εγώ θα συμμετέχω στα τρία από τα οκτώ γιατί ήδη έχω κλείσει αλλού τηλεοπτικά» δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν αναφέρεται στο «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», εκείνος ανταπάντησε: «δεν θέλω να αναγγείλω εγώ κάτι που επιθυμεί να κάνει το κανάλι».