Το λόγο που έχει σταματήσει τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση αποκάλυψε ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο ηθοποιός με τις αξέχαστες ερμηνείες, τόσο στον κινηματογράφο όσο και σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές.

Ποιος δεν θυμάται άλλωστε τη σκηνή με το «προφιτερόλ» στην ελληνική ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο»;

Στη συνέντευξη που έδωσε στο Dοwn Town Κύπρου εξομολογήθηκε πως «η τηλεόραση με σταμάτησε».

«Η εποχή ήθελε να είμαι άνθρωπος των media, με τις τρέλες μου, τα σκάνδαλά μου… Εγώ ανέκαθεν διαχώριζα την επαγγελματική από την προσωπική μου ζωή. Κι αυτό ήταν και είναι -σήμερα περισσότερο από ποτέ- “πρόβλημα”» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Γιατί όταν επιλέγεις να μη βγάζεις τα προσωπικά σου στη φόρα δεν σε κρατάει κάτι στην “επικαιρότητα”. Και μάλλον σε απομονώνει. Μου έχει συμβεί να ακυρώνουν την εμφάνισή μου σε εκπομπές όταν μάθαιναν ότι δεν θα βγάλω στη φόρα τα ιδιωτικά μου δεδομένα. Αλλά έχω φύγει κι από εκπομπές επειδή ήθελαν να μιλήσω γι’ αυτά. Αρνούμαι να το κάνω».

7053_MALFA_PAPOYTSI_KONSTANTINOY_25062015.jpg
Μάλιστα, όπως ο ίδιος υποστήριξε, προτιμάει να μην υπάρχει καθόλου παρά να «κρεμάει τη ζωή του στα “μανταλάκια”»

«Εγώ το βλέπω ως τρόπο προβολής που ποτέ δεν θέλησα. Δεν αδικήθηκα ως καλλιτέχνης ώστε να προσπαθήσω να ανέβω έτσι. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποιος είμαι και μέσα από τις ταινίες και τις άλλες δουλειές μου. Δεν χρειάζεται να πω τι γίνεται στο σπίτι μου ή στη ζωή μου και να ικανοποιήσω την περιέργεια του κόσμου για να με πλησιάσει. Ντρέπομαι και μόνο που βλέπω να το κάνουν άλλοι».

Διαβάστε περισσότερα στο Down Town Kύπρου...