Δεκαπέντε ολόκληρα εφιαλτικά λεπτά έζησε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας την ώρα που πραγματοποιούσε την live εμφάνιση του σε γνωστό club.

Ο τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, την ώρα που χόρευε και διασκέδαζε τον κόσμο, λίγα μετρά μακρυά ξεσπούσε μία μεγάλη φωτιά.

τσαλίκης 1 (800x514).jpg
«Αυτό είναι που λένε το "κάψαμε" απόψε !! Εκεί που τραγουδούσα , ξαφνικά βλέπω έξω από το club να έχει πάρει φωτιά (μάλλον όπως μου είπανε μετά από καταλύτη αυτοκινήτου παρκαρισμένο σε ξερά χόρτα) η οποία λόγω του αέρα σε δευτερόλεπτα εξαπλώθηκε !! Διέκοψα το πρόγραμμα , ενημέρωσα τι γίνεται , γιατί δεν το είχε πάρει χαμπάρι ο κόσμος που διασκέδαζε , βγήκανε έξω οι θαμώνες με κουβάδες -κι οτι βρήκανε- και μετά από 15 λεπτά καταφέρανε να σβήσουνε τη φωτιά , να σώσουμε τα αυτοκίνητα που κινδυνεύανε και όλα καλά !! Μετά επιστρέψανε ΟΛΟΙ στο club και (λίγο καρβουνιασμένοι) συνεχίσαμε μέχρι το πρωί. Απρόοπτο απο τα λίγα ! Με αίσιο τέλος ευτυχώς. Σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό το "καυτό" βράδυ !! Συμπέρασμα : μια φωτιά μπορεί να ανάψει οπουδήποτε ειδικά όταν έχει πολύ αέρα ! Πολύ προσοχή τσιγάρα εννοείται , και που παρκάρουμε τα αυτοκίνητα μας ..!! Αυτάα»