Σάλος έχει ξεσπάσει με τον Χρήστο Θηβαίο ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στη ραδιοφωνική παραγωγό, Δέσποινα Αυγερίδου που τον φιλοξένησε στην εκπομπή της στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα, τονίζοντας κάποια στιγμή ότι «υπάρχουν άπειρε�� δουλειές» αλλά οι νέοι δεν θέλουν να εργαστούν και προτιμούν να ζουν με τη σύνταξη των γονιών τους, γεμίζοντας μάλιστα τις καφετέριες.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα και αφού η ραδιοφωνική παραγωγός διαφωνούσε μαζί του, η συζήτηση «ξέφυγε» με αποτέλεσμα ο Θηβαίος να τα «χώσει» στην Αυγερίδου χωρίς λόγο.

Συγκεκριμένα, της άσκησε κριτική για το επάγγελμά της λέγοντας ότι είναι αντιπαραγωγικό. Όταν εκείνη του απάντησε ότι είναι χημικός, ο τραγουδιστής την προέτρεψε να δουλέψει στα… λιπάσματα, ώστε να προσφέρει ουσιαστικά στην ��οινωνία. Απαντώντας του η παραγωγός του είπε ότι στην ίδια λογική θα έπρεπε και εκείνος να εγκαταλείψει το τραγούδι.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Χρήστος Θηβαίος είπε ότι μπορεί να ζήσει την πεντ��μελή οικογένειά του με 15 ευρώ την ημέρα. «Εγώ μπορώ να ζήσω με ένα καπέλο στη μέση του δρόμου. Να δουλέψω σερβιτόρος» είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε στο ΒΙΝΤΕΟ το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παραλήρημα του τραγουδιστή μετά το 7ο λεπτό...